Терористи активізувалися: 34 обстріли впродовж дня

Терористи активізувалися: 34 обстріли впродовж дня
У суботу з 7:00 незаконні збройні формування 34 рази обстріляли українські війська.

Застосовували в основному важке озброєння – танки, артилерію, у тому числі й "Гради". Про це повідомили у прес-центрі АТО, - пише Українська правда.

"Ситуація у зоні проведення АТО залишається складною. Епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту та найближчі до нього населені пункти", - йдеться у повідомленні.

Упродовж дня бандформування стріляли із гранатометів, мінометів, озброєння танка та артилерії у новий термінал та метеовежі донецького летовища.

"З танків та 2 рази з артилерії бойовики відкривали вогонь по населеному пункту Березове. Крім того, терористи з мінометів обстріляли Богданівку, Авдіївку, Каменку, двічі околиці Тарамчука та по два рази Славне і Опитне", - повідомили у штабі.

Населені пункти Богданівка, Водяне, Сєверноє, Мар’янка та двічі Тоненьке обстрілювали з артилерійських систем, з "Градів" стріляли в околиці Новотроїцького.

"На інших напрямках з гранатометів було тричі обстріляно населений пункт Чернухіно, з мінометів – Нікішино, Каменка та околиці населеного пункту Нижнє, із стрілецької зброї – Кримське, а з артилерії вогонь вівся по Сокольниках, Нікішино та Редкодубу", - повідомили у штабі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.