У луцькому трудовому архіві зробили ремонт. ФОТО

У луцькому трудовому архіві зробили ремонт. ФОТО
У комунальній установі "Луцький міський трудовий архів" відремонтовано додаткові площі.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Комунальна установа є місцевою архівною установою для централізованого тимчасового зберігання документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових або інших правовідносин юридичних і фізичних осіб та інших архівних документів, що не належать до Національного архівного фонду. Тепер тут зберігаються близько 22 тисяч архівних справ. Щороку цей заклад відвідує більше 1,5 тисячі громадян, які отримують тут понад дві з половиною тисячі довідок.

Минулого року архів поповнився ще справами з позачергових виборів народних депутатів України одномандатного округу № 22, ВАТ “Луцький шовковий комбінат “Волтекс”, загальною кількістю більше п’яти тисяч справ, тож виникла гостра потреба у збільшенні приміщень для зберігання документів.

За ініціативи міського голови Миколи Романюка було прийнято рішення про додаткове виділення площ (88,4 квадратних метрів) у приміщенні, що на вулиці Бенделіані, 7, де було проведено капітальний ремонт, встановлено протипожежне та охоронне обладнання. Роботи були виконані якісно і оперативно завдяки відповідальному ставленню до завдань управління капітального будівництва та підрядника ПП “Ефект”.

Заступник міського голови, керівник справами виконкому Юрій Вербич також повідомив, що цього року заплановано виділити кошти з міського бюджету та обладнати архівосховища системою сучасних мобільних і стаціонарних стелажів у добудованих приміщеннях, де можна буде розмістити 10 тисяч архівних справ.

Завідувач комунальної установи "Луцький міський трудовий архів" Людмила Карєва та начальник архівного відділу міської ради Алла Дрейчан принагідно подякували міській владі за велике сприяння у роботі, зміцнення матеріально-технічної бази установи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому трудовому архіві зробили ремонт. ФОТО
15 січень, 2015, 18:03