Офіцерський склад у штабах - колишні «кадебісти», - доброволець батальйону «Волинь»

Офіцерський склад у штабах - колишні «кадебісти», - доброволець батальйону «Волинь»
Проблеми у зоні АТО були та є, перш за все через саботаж збоку "пропутінських" сил.

Вони ще й зараз сидять в українських штабах. Про це розповів доброволець батальйону "Волинь" Микола Устименко, - пише Gazeta.ua.

Він приїхав у Миргород на Полтавщині в короткотермінову відпустку.

"Ще у "Десні" проходив навчання. Одного разу поверталися із полігону. Всі виморені. Я кулеметник. Один кулемет доводилося тягти вагою 54 кілограми по піску. Прийшли на базу. Вмикаємо канал "1+1", а з нього диктор розказує, що по російському каналу передали, що у "Десні" готують головорізів для волинських людоїдів. Ми ще не знали куди попадемо, але якийсь зрадник уже сповістив, що із "Десни" хлопців відправлять до батальйону "Волинь",– пояснив Устименко.

Відносно бойових дій нашої армії інформаторів для Кремля зараз стало менше. Частково відсіялися, бо попрацювали українські спецслужби.

"Чому російські інформатори у наших штабах і досі сидять? Любий офіцер, котрий починав службу у лавах радянської армії, був комуністом. Це люди, котрі підпорядковувалася КДБ. Там половина із них взагалі були кадебістами. Й частина з них і до сих пір на службі у Кремля. Їхні діти повивчалися, безплатну освіту получили, їм і пільги Україна дала, і інше забезпечення. То ж і склалася така ситуація. Ми їх 23 роки годували, а вони нам тепер віддячують", – зазначив військовий.

Боєць запевнив, щоб виправити таку ситуацію, то поки що недостатньо для цього політичної волі керівництва держави, бо люстрації як такої немає і досих пір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агенти, яких колись завербували КДБісти , примазались до багатьох партій і структур. Тому їх необхідно обов'язково виявляти і гнати. Як це зробили люди Порошенка з губернатором Пустовітом.
Відповісти
примітивізм наших патрійота.
Відповісти
Останні новини
Офіцерський склад у штабах - колишні «кадебісти», - доброволець батальйону «Волинь»
17 січень, 2015, 08:00