Порошенко підписав закон про мобілізацію

Порошенко підписав закон про мобілізацію
Президент України Петро Порошенко підписав закон № 113-VIII "Про затвердження указу Президента України "Про часткової мобілізації".

Даний документ передбачає проведення у 2015 році часткової мобілізації в три черги упродовж 210 діб, - повідомляє Еспресо.TV.

З 20 січня оголосять першу хвилю мобілізації тривалістю 90 днів, з квітня - другу хвилю, тривалістю 60 днів, а з червня - третю, також тривалістю 60 днів.

Як зазначається у документі, мобілізація проведуть у всіх областях України і місті Києві, окрім Луганської, Донецької областей і Криму.

Буде здійснюватися призов військовозобов'язаних, резервістів та постачання транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань України в обсягах, визначених мобілізаційними планами з урахуванням резерву.

Крім того, згідно з указом в період з 18 березня до 1 травня поточного року буде проведена демобілізація військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мажорів беруть ,чи вони відкупляться?
Відповісти
Як зазначається у документі, мобілізація проведуть у всіх областіх України і місті Києві, окрім Луганської, Донецької областей і Криму.

Виправте, будь ласка.
Відповісти
про яких мажорів ви говорите підуть ті в кого нема грошей щоб відмазатись!
Відповісти