Повістка - це лише запрошення, - Генштаб

Повістка - це лише запрошення, - Генштаб
Повістка з військкомату не означає негайного відправлення її отримувача для проходження військової служби, а є запрошенням для проходження медогляду та співбесіди щодо відстрочки від мобілізації.

Про це повідомив виконувач обов'язків речника Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі у четвер, 29 січня, - передає Укрінформ.

"Повістка - це не відправка в армію. Це - запрошення до районного військового комісаріату для проходження визначеної процедури медичного огляду та співбесіди з працівниками районних військових комісаріатів на предмет наявності підстав для отримання відстрочки від мобілізації", - сказав він.

За результатами цієї процедури комісією буде прийматися рішення щодо кожного громадянина України, який підлягає мобілізації, - додав представник Генштабу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
#Повістка - це не відправка в армію. Це - запрошення до районного військового комісаріату#

"Запрошення" — документ, що адресується конкретній особі і містить пропозиції щодо участі в події, заході, з проханням взяти в ній участь (активну чи споглядальну). Запрошення бувають іменні, що вимагають наявності посвідчення, та неіменні, офіційна листівка, яка є вхідною перепусткою на урочисті збори, світкову подію, засідання з певного приводу, на концерт чи вечір відпочинку.

Тобто це не є обов'язковим?
Відповісти
Ти красавчік)))
Відповісти