Волинські лісники передали автомобіль батальйону «Айдар». ФОТО

Волинські лісники передали автомобіль батальйону «Айдар». ФОТО
Співробітники Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства передали на потреби бійців добровольчого батальйону «Айдар» автомобіль «ЗиЛ» із закритим кузовом для перевезення пасажирів.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Транспортний засіб вдалося придбати за кошти волинських лісівників. Модернізували та оснастили машину працівники ДП “Ківерцівське ЛГ”, кузов для перевезення людей оснастили буржуйкою, провели повний ремонт двигуна, що дало змогу скоротити витрати пального (до 20 літрів на 100 кілометрів).

Урочиста передача автомобіля відбулась у парку біля головного офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Головний лісівник Волині Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцям батальйону «Айдар».

«Колектив лісового управління вклав вагомий внесок в обороноздатність держави, підготував авто, яке сьогодні стане у нагоді військовим на передовій. Це потужний транспортний засіб, який значно полегшить завдання бійцям», – запевнив боєць батальйону «Айдар», котрий зі зрозумілих причин не забажав називати свого прізвища.

Освятив автомобіль та благословив його пасажирів у неблизьку дорогу на Схід України настоятель Свято-Іллінівської церкви УПЦ Київського Патріархату села Копачівка Рожищенського району отець Анатолій. Він побажав бійцям щасливого та переможного повернення додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗИЛ-157, выпускался до 1961 года. Передали так передали... "на тебе, Боже, что мне негоже".
Відповісти
авто модернізоване, двигун перебраний, й воно ще послугує бійцям на передовій...аби так ще всі допомагали держ підприємства, то була б користь!!
Відповісти
С таким же успехом можно Т-34 модернизировать.)))
Відповісти
будь-ласка, прапор в руки..хто Вам заважає те робити! тільки й умієте тролити, сидячи в мягкому кріслі..Ви із категорії людей, генератора ідей, які тільки й критикують чи радять що робити, а саміж нічого не спроможні робити!
Відповісти
от нормально, уже друге авто за тиждень від лісівників волині !!!
Відповісти
Щось схоже колись бачив - один з бізнесменів зняв буду з рами, ходову поставив від бехи - цікавий був гібрид. Казали по трасі йшов понад 140 км/год.
Відповісти
Старенька машинка, але і хврчі, і боєприпаси підвозити можна. Головне в тих старушок висока проходимість по бездоріжжю!
Відповісти
Хоть щось, на передовій й цьому раді будуть хлопці !
Відповісти
хороший внесок лісівників ...СЛАВА УКРАЇНІ ))
Відповісти
Героям Слава!!! Молодці лісівники, хоч якось підтримують
, на відміну від декого...
Відповісти
Некоректний заголовок. Виправте на "лісівники". Лісівники - загальна збірна назва професії, як журналісти, художники, музиканти, попи... Лісник - архаїчна назва професії. Сьогодні лісники називаються "майстрами лісу". Мазурик, який вручав автомобіль, лісівник, але не лісник. Слава героям!!! Слава нашим хлопцям!!!
Відповісти