Волиняни обкрадали підприємство за налагодженою схемою

Волиняни обкрадали підприємство за налагодженою схемою
Зловмисники вкрали із товариства з обмеженою відповідальністю 400 кілограмів мідного дроту на більш ніж 30 тисяч гривень.

До чергової частини луцького районного відділу міліції звернувся керівник одного із товариств району із повідомленням про крадіжку мідних проводів, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє жителів міста Рожище та Луцька.

Як з'ясувалося згодом, спритники працювали на підприємстві, яке обкрадали упродовж тривалого часу за давно налагодженою схемою.

Діяли чоловіки таким чином: завідувач складу видавав заготовки проводів, які постачалися на іншу фірму обласного центру в більшій кількості. Своєю чергою, охоронник, ставлячи пломби, робив так, щоби їх у подальшому можна було непомітно розпакувати, а водій перезавантажував надлишок заготовок на маршруті руху.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни обкрадали підприємство за налагодженою схемою
09 лютий, 2015, 15:57