Назвали маршрутки, на які найбільше скаржилися лучани

Назвали маршрутки, на які найбільше скаржилися лучани
Із 26 січня до 8 лютого лучани 21 раз скаржилися на рух міського пасажирського транспорту.

Про це йдеться у звіті про роботу групи оперативного реагування «15-80» міської ради за цей період.

Так, скарги надійшли на тролейбуси №1, №2, №7, №8 та №12. Із них 5 стосувалися поломок транспорту, а одне – етики обслуговування працівників Луцького підприємства електротранспорту. Ще одна скарга була необґрунтованою, - кажуть в мерії.

Із маршруток скарги надійшли на № 3, №8, №9а, №10, №11, №18, №25, №30, №32, №47. 6 разів лучани жалілися на порушення графіків руху, 8 разів – на «хамство» водіїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Телефонував на номер 15-80 зі скаргою на маршрутку 9а, скаргу не прийняли, направили в управління транспорту, де чемно відповіли, що будуть розбиратися, при цьому не фіксували скаргу. Якщо так рахувати, то скоро скажуть, що скарг на маршрутки немає
Відповісти
В маршрутках номер10 в слонах очень грязно-на шторках- пыдь,пол не мытый с тех плр,когда ,наверное,урожай картофеля с полей вывозили.На вопрос водители в ответили молчание.или предъявлять претензии хазяину
Відповісти
Коли саме телефонували і по якому питанню? Є питання, які стосуються безпосередньо транспортного відділу.
Відповісти
шо ви всі жалієтесь на тих водіїв, ви подивіться на яких автобусах вони їздять, там все "на ладан дихає", ті водії такі самі як і більшість з нас. виживають на ті копійки. скоро підприємці попродають автобуси на запчастини, будете пішки ходити або їздити в тролейбусах, а там можна через днище провалитись.А за хамство водія треба на місці привселюдно навчати а скарги в міській раді давно ігнорують - нічого нового.
Відповісти
Якби ж ще водії маршруток нормально притримувались правил дорожнього руху. На дорогах ні з ким не рахуються, сунуть як танки, лізуть на рожон, і їм все одно на інших водіїв.
Відповісти
Майже усі водії маршруток 18 курять в салоні в кінцевій на Дубнівській. А якщо зробити зауваження, то ще й огризаються. Я вже почала записувати номерні знаки тих хамів, але куди з тим звертатися, щоб був результат?
п.с. про підвищення вартості проїзду вони не забули, а про елементарні правила обслуговування і не чули ніби.
Відповісти
а де йому ще курить. я самосвалом їжджу, то мені хоч ніхто нічого не скаже. а водій цілий день в дорозі, його також треба зрозуміти. найчастіше з того, що бачу то по-хамськи першими починають поводитися саме пасажири, зневажаючи працю водія. якби не шофера, то хто б вам одяг і продукти возив би, і ваші задниці на роботу.
Відповісти
де йому курити??? ну точно не в салоні...я якось не маю бажання дихати тим димом! хочеш покурити? виходь на вулицю і кури скільки влізе! ми ж так хочем всі в Європу...подивіться на їхніх водіїв...а в нас що? починайте змінювати себе і буде вам європа
Відповісти
ну тобі то точно до Європи ше далеко... мішають водіїї-курці... А інші тобі не мішають - шо по вулицях курять, круті іномарки стають де хочуть, крутелики себе по-хамськи ведуть, то ти там не дзявкнеш. бо в пику получиш, а тут такі водії погані. а пасажири такі хороші... залізе в салон і несе з себе таку витончену особу...шо аж чхнути хочеться.. а по дорога повзуть ден їм заманеться, а потім же ш водій винний. Ви спочатку навчіться правильно себе поводити і поважайте працю інших.. шо той водій на роботі знаходиться а ти йому нерви псуєш... димом вона дихати не хоче... ТО ХОДИ ПІШКИ... диму не буде і повітря чисте в голову надує, будеш рахуватися з іншими...
Відповісти
підтримую повністю!!!
Відповісти
Типова ситуація: на вулиці +1, водій 18ки проїхавши маршрут тривалістю в годину не може винести своє тіло надвір, а сидить і накурює в салоні. Та вийди ти - розігни черево своє! Я з малою дитиною мушу пів години їхати в диму, бо бачте но "Ви спочатку навчіться правильно себе поводити і поважайте працю інших.. шо той водій на роботі знаходиться а ти йому нерви псуєш... димом вона дихати не хоче..."
Таня, чи то мабуть не Таня ніяка, а той самий водій, ви що, з головою не дружите? Озирніться - довкола вас є й інші люди, нічим не гірші за вас, які мають право дихати чистим повітрям в транспорті, тим паче діти, до того ж астматики! Люди, коли ви станете людяними?
Відповісти
а він що безплатно їх возить? я плачу за послугу, яку він мені надає.
Відповісти