Волинські податківці запевняють, що їхнє керівництво пройшло люстраційні процедури

Волинські податківці запевняють, що їхнє керівництво пройшло люстраційні процедури
Головне управління ДФС у Волинській області заявляє, що під час призначення на посаду начальника Головного управління ДФС у Волинській області кандидат на посаду Віталій Чуй пройшов усі передбачені чинним законодавством процедури.

Окрім того, Чуй пройшов громадське обговорення на Раді з кадрових питань при ДФС України, про що є інформація на офіційному веб-порталі ДФС України, та громадське заслуховування з кадрових питань при Громадській раді при Волинській ОДА, зокрема відповідний прокол та рекомендаційний висновок було оприлюднено на офіційному сайті Волинської облдержадміністрації, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім того, Громадська рада при ГУ Міндоходів у Волинській області своїм рішенням від 26.09.2014 року теж рекомендувала для призначення на посаду начальника Головного управління ДФС у Волинській області Віталія Чуя.

На засіданні Громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області було прийнято відповідне звернення.

Таким чином, при ухваленні рішення про призначення Чуя на посаду начальника ГУ ДФС у Волинській області керівництво ДФС України керувалося матеріалами трьох громадських заслуховувань з позитивними висновками від представників громадських інституцій.

Окрім того, Декларація про доходи і зобов’язання фінансового характеру Віталія Чуя відповідно до вимог Закону України «Про очищення влади» розміщено у розділі «Очищення влади» офіційного веб-порталу ДФС України.

Відтак, люстраційні процедури щодо Віталія Чуя як кандидата на посаду начальника ГУ ДФС у Волинській області, теж проведені, - запевняють податківці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто то такий? Перший раз чую)))) звідки воно родом?
Відповісти
Чуй привів зі собою свору хабарників. Біографії його і Вандьо є на сайті ГУ ДФС. Привів, щоб продовжувати брати хабарі. І не треба дешевих відмазок на кшталт громадської ради:-) Це, певно, кадровичка Коструба навчила. Що ж, отриману на шару і в порушення всіх можливих законів квартиру мусить відробляти. Головне те, що мазу за Чуя крєпко тягнув сам пан Гунчик. Цікаво, чи відповідатиме тепер?
Відповісти
Запевняють податківці???? А де громадські організації???????чи провели не зрозуміло як???
Відповісти
Гнати в шию в АТО.
Відповісти
Цей чоловік прибув до нас із Рівненьщини де проявив себе як керівник не дуже, зате як махінатор, хабарник та ,,отжимщик,, бізнесу, як з найкращої сторони, таж ситуація по прауі його в Києві, під чуйним керівництвом Януковича і кокомпанії, такого керівника нам просто не потрібно! І громадські слухання він не проходив, прийшли на ті слухання тільки ті хто скаже ,,так,, за його кандидатуру!
Відповісти
і взагалі та податкова нікому не потрібна з її численними інспекторами дармоїди. Достатньо однієї структури фінуправління
Відповісти
Останні новини
Волинські податківці запевняють, що їхнє керівництво пройшло люстраційні процедури
11 лютий, 2015, 17:25