Волинянки - серед кращих на чемпіонаті України з боксу

Волинянки - серед кращих на чемпіонаті України з боксу
З 2 по 8 лютого в місті Чернівці відбувався кубок України з боксу серед жінок та чемпіонат України з боксу серед жінок (молоді та юніорок).

У кубкових змаганнях у ваговій категорії 51 кг переможницею стала волинська титулована «боксерка» Тетяна Коб, а друге місце у ваговій категорії 57 кг посіла Олександра Федіс, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

На чемпіонаті України серед молоді відразу 5 волинських спортсменок здобули нагороди. Чемпіонкою України у ваговій категорії 81 кг стала Анна Ростопчина.

Зовсім трішки не вистачило до перемоги Катерині Лівик, яка посіла 2 місце у ваговій категорії 60 кг. Ще 3 «бронзових» нагороди здобули спортсменки Анна Ващенчук (60 кг),Анастасія Мацьоха (51 кг), Валентина Погранична (64 кг).

Не менш тріумфально виступили і юніорки, які додали у скарбничку Волині ще 8 нагород. Чемпіонками України стали Ольга Возняк (48 кг), Софія Неділько (52 кг) та Юлія Дядюк (80+).

Друге місце посіли Вікторія Якимишина (57 кг) та Олександра Музика (63 кг). Ще 3 «бронзи» здобули Софія Аврамчук (46 кг), Ольга Турченко (60 кг) та Олена Савчук (63 кг).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.