Відомо, хто може очолити управління юстиції на Волині

Відомо, хто може очолити управління юстиції на Волині
13 лютого голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся із Федором Бендюженком, першим заступником, в. о. начальника головного територіального управління юстиції у Волинській області

Ймовірно, що Федір Володимирович очолить відповідне відомство, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Відтак, говорили про спільну роботу щодо впорядкування штатів волинського управління юстиції. Федір Бендюженко поінформував голову облдержадміністрації про діяльність, пов’язану з реформуванням структури.

Окрім того, під час короткої робочої зустрічі зачепили й питання ролі головного управління юстиції у Волинській області в активізації роботи ЦНАПів. Володимир Гунчик запевнив Федора Бендюженка, що всіляко сприятиме діяльності відомства.

Довідково
:

Федір Бендюженко народився 1982 року у Києві. Навчався у Київському університеті туризму, економіки та права,де й здобув фах юриста. Працював юрисконсультом у ТОВ «Родина», головним інспектором, а згодом спеціалістом відділу правового забезпечення Київської регіональної митниці, трудився також і у Київському апеляційному адміністративному суді, очолював юридичний департамент ТОВ «Незалежний інститут судових експертиз», обіймав посаду помічника міністра юстиції тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ото спеціаліст((((
Відповісти
цей керівник виявився кваліфікованим та мудрим. побільше таких державних службовців тоді буде порядок в державі! юстиція приємно вражена.
Відповісти