Порошенко пригрозив воєнним станом, якщо до завтра не припиниться вогонь

Порошенко пригрозив воєнним станом, якщо до завтра не припиниться вогонь
У випадку, якщо миру на Донбасі не буде, то виникне необхідність у впровадженні воєнного стану по всій території України.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час відвідування мобільного прикордонного загону в Бортничах під Києвом, - передає Укрінформ.

«Нам треба уявляти наші дії у випадку зриву ворогом перемир'я. Ще до Мінська на засіданні Кабінету міністрів України я попередив, що нам треба буде у випадку, якщо миру не буде, приймати дуже важкі, але необхідні рішення по запровадженню воєнного стану. Ще раз наголошую: у цьому випадку воєнний стан буде запроваджений не лише у Донецьку та Луганську, а по всій країні», - наголосив він.

Президент відзначив, що у разі подальшої ескалації він негайно внесе на розгляд Верховної Ради проект необхідних змін до законодавства щодо регулювання введення воєнного стану.

За його словами, воєнний стан дозволить «ще міцніше та ефективніше мобілізуватися, сконцентруватися та об'єднатися і боронити нашу землю».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що Порошенку,він все заварив, грають в свою ігру, здають все з патрахами, не він не його діти не будуть в Україні. Вже напевно вивіз закордон їх
Відповісти
можуть ввести на период ричници гейромайдауну бо при вийськовому стани митинги заборонени а то ще збереться и поведуть себе не по сценарию
Відповісти