Шокін розказав, хто ще сяде за сепаратизм разом з Єфремовим

Шокін розказав, хто ще сяде за сепаратизм разом з Єфремовим
Генеральна прокуратура наразі проводить перевірку за фактами всіх можливих проявів сепаратизму в Україні, і якщо буде виявлено ознаки злочину у діяльності деяких народних депутатів, вони не уникнуть відповідальності.

Про це заявив Генеральний прокурор України Віктор Шокін на брифінгу у Києві, - передає Укрінформ.

"Усі можливі прояви сепаратизму з будь-якої сторони, безумовно, перевіряються. Спільно зі Службою безпеки, МВС ми це робимо і будемо робити. При виявленні ознак злочину будуть прийняті відповідні процесуальні рішення. Також це стосується усіх депутатів - як колишніх, так і теперішніх", - сказав Шокін.

На запитання журналістів, хто після Єфремова може стати наступним затриманим за сепаратизм, глава ГПУ відповів: "Не скажу, але ви побачите, і скоро".

Нагадаємо, екс-главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова було затримано 14 лютого в результаті спільної спецоперації Генпрокуратури та Служби безпеки України.

Генпрокурор повідомив, що Єфремов підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 Кримінального Кодексу України - "зловживання службовим становищем за обтяжуючих обставин" та "службове підроблення".

Згодом голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив про відкриття кримінальних проваджень за статтею Кримінального кодексу "посягання на територіальну цілісність і суверенітет нашої держави" стосовно трьох колишніх народних депутатів (у тому числі Єфремова), які підозрюються у сприянні сепаратизму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не вірю... зараз невистачить доказів, щоб довести вину Єфремова чи інших співучасників(( і закриють...
Відповісти
Бред якійсь!!!! Пишуть, що затримали за сепаратизм, а підозрюють у вчиненні правопорушення , передбаченого "ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 Кримінального Кодексу України - "зловживання службовим становищем за обтяжуючих обставин" та "службове підроблення". То до чого тут звинувачення у сепаратизмі????
Відповісти
За сепаратизм - потім СБУ відкрило, тгбто зараз на ньому і сепаратизм, і 364 з 366
Відповісти