У волинянина вкрали ордени та ювілейні медалі

У волинянина вкрали ордени та ювілейні медалі
На Волині міліціонери протягом доби встановили зловмисників, котрі викрали у пенсіонера ордени Великої Вітчизняної війни та ювілейні медалі його покійного батька.

Повідомлення про крадіжку в чергову частину горохівського райвідділу міліції надійшло 9 березня о 18:25, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

63-річний житель села Мирків розповів: із його будинку зникли чотири ордени та одинадцять ювілейних медалей покійного батька, секундомір і фотоапарат.

Правоохоронці встановили, що 19-річний син його співмешканки разом із двома друзями з Ківерцівського району, скориставшись відсутністю господаря, поцупили речі. Згодом ордени зловмисники продали невідомим особам, а медалі і фотоапарат міліціонери вилучили і повернули власнику.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого правоохоронці проводять розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, які придбали викрадені ордени.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.