Делегація Луцькради на чолі з Романюком побувала на передовій. ФОТО

Делегація Луцькради на чолі з Романюком побувала на передовій. ФОТО
Луцький міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Сергій Григоренко та депутати Луцької міської ради – під час дружнього візиту до Волновахи зустрілись з військовими з Волині, які несуть службу на передовій у Донецькій області.

Луцька делегація привезла бійцям генератори, біноклі, медичний автомобіль та інші потрібні речі, - пише "Вісник+К".

Делегація з Волині поклала квіти до місця, де загинули пасажири обстріляного терористами автобуса поблизу українського блокпосту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комуністична натура таки Романюка видає!!
Відповісти
Що саме? Чевоний ніс?
Відповісти
вибори вибори, кандидати .... кароч скоро вибори!
Відповісти
статус учасника АТО теж не зайве буде
Відповісти
Ну і що? Як це позначиться на лучанах, які воюють? які в армії? Які збираються іти до війська? Які потребують психологічної допомоги? Які потрбують матеріальної допомоги? Як це позначиться на їх родинах? Чи знову буде голосити, що немає грошей!?
Відповісти
Військові туристи.....аж бридко
Відповісти
Бридко що наші люди допомагати армії не хочуть, а це вчинок вартий поваги!
Відповісти
Хорошу справу зробили наші депутати! Аж приємно читати такі новини)
Відповісти
Та що вам знову не так...не розумію...з`їздив та й з`їздив...вже хоч щось зробив, а то виходить не робить нічого погано, щось робить теж погано...цікаво, самі то робите щось, чи просто сидите та пишете коменти в неті?
Відповісти
Нема що сказати, окрім подяки за те що поїхали і підтримали наших на війні!
Відповісти
ну добре, що хоч щось ті депутати роблять. а наші люди тільки срати все можуть, а так ніхто навіть і не пенькне, щоб самостійно щось зробити, проявити якусь ініціативу
Відповісти
молодці!
я вважаю, що романюк багато робить хороших справ.
це найкращий мер з усіх, яких я памятаю в своєму місті.
Відповісти
Сергій Григоренко був би кращий мер Луцька, ніж Романюк.
Відповісти
Результати роботи по кожному кандидату, що будуть висувати свою кандидатури, і можна тоді думати хто кращий для міста.
Відповісти
+1, погоджуюся! Григоренко може бути хорошим мером, у нього для цього усі задатки.
Відповісти
а які в нього результати роботи?))))) список можна? що людина зробила за своє життя суспільнокорисного? особисті досягнення... ?
Відповісти
Результати роботи Григоренка? Дорогенька, читай більше новин на цьому сайті, там про його роботу та ініціативи напевно більше всіх написано, він і сім*ям учасникам АТО допомагає, і сприяв ремонту доріг і прибудинкових територій, і коли в його громадську приймальню звертаються люди, він не відмовляє у допомозі а вирішує питання типу житлових проблем (ремонт даху та ін.), хоча цим має займатися ЖКГ...в тому то і вся біда людей- треба читати, шукати інформацію по кожному депутату, політику, щоб переконатися, що саме він працює для народу.
Відповісти
а вас хах звати?))))
григоренко для хахів допомагає?))))
що стосується "читайте новини на цьому сайті", то так історично склалося, що останній рік я досить немогано ознайомлена з тим, що тут публікується.
тож, будь ласка, реагуйте спокійніше на нормальне запитання про діяльність того, чи іншого кандидата))))) від нервів не збільшується кількість зробленого на його рахунку;)
з повагою, я.
Відповісти
Я особисто зверталася за допомогою, коли він проводив зустрічі з людьми, і пан Григоренко допоміг усьому нашому будинку! Щиро дякую вам за допомогу!
Відповісти
прекрасно. це його робота!
Відповісти
Ну якщо порахувати, то щоб доїхати до Волновахи - скільки треба витратити пального? А це кругленька сума, щоб прохарчуватися всій делегації? знову ж треба немало коштів - це досить величенька сума виходить. Щоб допомогти фінансово, наприклад, постраждалим на Майдані, чи пораненим (загиблим) учасникам АТО (їх сімям) ті кошти могли б допомогти прожити в теперішній ситуації.
Відповісти
А ще ти не порахував, що треба в туалет ходити і по гривні платити. Роззуйся і рахуй на всіх 20 -ти пальцях. Ти не Олександр, а хер собачачий. Єремеєв фінансово допоміг збройним силам України і постраждалим зі свого округу на суму 49 мільйонів гривень і продовжує допомагати, ніде це не афішуючи. А твої однодумці вішають вниз головою в центрі Луцька його портрет і закидують яйцями (на жаль, не власними). Закрий своє брудне хайло і сопи в три дірки, замість того, щоб робити з губи сраку.
Відповісти
І після цього делегація отримає посвідчення учасника АТО!:-)
Відповісти
Можна подумати вони за свої кошти їздили!люди ви шо геть!кошти з місцевого бюджету взяли!а Романюк всю банду прикриває в луцьку!
Відповісти
Цирк шапіто на чолі з червононосим Колькою Романюком.
Відповісти
Усій цій падлятині, всім пересмішникам і дешевим гумористам місцевого розливу бажано було б бачити хоч трішки далі носка свого порваного чобота. Луцьк і Волноваха - міста-побратими по наслідках війни. Треба людям допомагати. Волноваха - селище у порівнянні з Луцьком, але голова цього міста приїжджав в Луцьк зі своєю "свитою", не рахуючись ні з витратами, ні з кругленькою сумою. Поїхали туди і наші люди. Не думаю, що їздили вони туди гуляти. Соромно читати усю цю мазню!
Відповісти
Дешевий піар! По Романюку видно, що людина взагалі не розуміє де вона і що вона. хай в Луцьку порядком займеться. Якого милого туди посунувся?
Відповісти
ну от справжня українська натура: "моя хата з краю, нічого не знаю", а на словах всі такі "патріоти".
Відповісти
дивуюся я з наших людей. тільки й вміють, що рахувати чужі гроші, а самі далі свого носа нічого не хочуть бачити.

депутати зробили хорошу справу, хвалю!
Відповісти
Тролі, треба негайно про поїздку повідомити Осіпову. Він все порахує, потелефонує у Волноваху, взнає, почім там туалети, почім чай, риба і горілка, і все акуратно оформить в черговий судовий позов до Романюка і до мера Волновахи. Буде такий собі, "міжнародний" суд з східняками і западенцями. Він - спец по цьому, чому й присвятив усе своє тлінне життя.
Відповісти
Шановні, ці декілька депутатів наважилися поїхати на Схід, і зробили вони це свідомо, зверніть увагу, що далеко не всі депутати поїхали, тому щиро дякую тим, хто поїхав, вони дійсно довели, що бажають кращого життя для України і що вони готові допомагати нашій армії та постраждалим!!
Відповісти
Григоренко-мер... Люди схаменіться! Куди йдемо.
Відповісти
Примітивний пихатий популіст, який позлизував вершки, а толком нічого не знає. Дилетант в усіх питаннях. Григоренко сьогодні сидить в кріслі секретаря ради лише з однієї причини: квота. Вона вмре після осінніх виборів, можливо - назавжди. Серед депутатів щонайменше 20 чоловік, які стоять в будь-якому відношенні на три голови вище цього популіста.
Відповісти
і де ж ці депутати??? Чому вони не поїхали з іншими на Схід??? Чому вони не відвідують акції які організовує міська рада??? Бо вони НІЧОГО не роблять, тому краще взагалі нічого не писати, якщо писати про тих, хто не заслуговує навіть на погані коментарі!
Відповісти
Романюк найкращий? Ви що полину об"їлись? Комуняка з червоним носом вчинив так як багато хто минулого року їздили після 23 лютого на Майдан, щоб потім розповідати про свої подвиги. Зрозуміло, що він креатура Єрємєєва і просто готує кампанію. АТО це зараз тренд от і поїхав за піаром. Люстрація - це недопущення осіб причетних до діяльності антинародних партій і лояльних до антиукраїнських елементів (Єрємєєв це той же Фірташ, який купив голоси ідіотів полішуків за 200 гривень) до влади, тому комуністи не повинні балотуватись і
Відповісти
А чому непоїхали інші депутати? Всі тільки вміють говорити
Відповісти
А де Гриб, Кзюра, Шиба. Чи навіть Бондарук, Семенюк та інші
Відповісти
Молодці хлопці! Підтримали, допомогли, вшанували.
Легко сидіти за 1000 км від війни на дивані і під ніком тролити, не звертайте на борзописців уваги, це соплі і воплі.
Відповісти
Галімий піар нікому не потрібен. Ви повоюйте , а не їздіть на фотосесію.
Відповісти
Фотосесії? Шановний,тоді поясніть, навіщо ми обираємо депутатів, якщо збираємося відправляти їх на війну, чи можливо всетаки їхня робота служити лучанам і працювати в місті для блага міста?
Відповісти
Нехай би там їм вручили повістки і вони послужили трохи...
Відповісти
короче пофоткались, молодці
Відповісти
карочє, як нічого люди не розуміли, так нічого і не зрозуміють...аби обкритикувати чиюсь хорошу справу...(
Відповісти
Останні новини
Делегація Луцькради на чолі з Романюком побувала на передовій. ФОТО
16 березень, 2015, 09:48