У Луцьку - безкоштовні курси вивчення англійської мови

У Луцьку - безкоштовні курси вивчення англійської мови
У Луцьку розпочинається набір усіх охочих на безкоштовне вивчення англійської мови.

Організатором заходу виступили ВОГО «Фундація розвитку громад» та ДП «Волинська сортова компанія», за підтримки Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки. - повідомляє прес-служба ВОГО «Фундація розвитку громад».

На курси запрошують осіб, які мають повних 18 років.

Волонтери допоможуть розібратися у всіх 16-ти мовних часах, зрозуміти значення лексичних ідіом, нарешті побачити різницю між англійською та американською й, звичайно, практикувати
свої мовні здібності.

Курси проводяться абсолютно безкоштовно, проте вітається символічна плата: пожертви на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад».

Навчання розпочнеться 1 квітня. Зауважимо, що попередньо необхідно пройти тестування на визначення рівня англійської мови.

Для отримання більш детальної інформації та для реєстрації на тестування звертайтеся: Луцьк, вул. Стрілецька 43, контактні телефони. Електронна форма реєстрації тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
безкоштовні курсу!!!
Відповісти
Якщо починають із вивчення часів дієслова, краще туди не ходити. Моя внучка філологічного не закінчувала, жодного часу дієслова не знає, а балакає. Поки що тільки українською. Розмовляти треба, а не часи вчити. За кордоном нову мову вивчають за 2 місяці. І коли вже та радянська школа іноземних мов почине в Бозі?
Відповісти
граматику теж потрібно знати, а то сказати можна вміти, а написати не будете знати як...мова може бути не тільки для спілкування, а й для роботи
Відповісти
І як же ж ваша внучка балакає. коли не знає жодного часу дієслова. Треба правильно балакати, а не як-небудь.
Відповісти
Не можу погодитися,як можна вірно граматично говорити коли ти граматики не знаєш? В вас є розум взагалі таке писати? Не позортесь!Може, давайте, за тиждень, чого там всього аж цілих 2 місяці ІНОЗЕМНУ МОВУ ВЧИТИ?! =) Наші люди-це щось! Не думаю,що бабусі тут комменти пишуть!А якщо й пишуть, то вас час вказувати як кому жити та вчити-ВИЙШОВ!
Відповісти
Для початку можна хоча б і балакати навчитись, потім і граматику легше засвоїти буде. Ми ж з народження говорити почитаємо вчитись не з граматики, правда ж?
Відповісти
Цікаво, а скільки часу вам знадобилось?
Відповісти
Цікаво, а скільки часу вам знадобилось?
Відповісти
Як мены заговорити ? Я боюсь...
Відповісти
На яку годину курси?
Відповісти
Доброго дня. Так як я викладатиму на цих курсах, хочу відповісти на всі запитання. Курси будуть проходити зранку та ввечері. Якщо маєте бажання - реєструйтеся та отримаєте детальнішу інформацію.
Нархунок вивчення іноземної мови без граматики та за 2 місяці хочу сказати, що це нереально..Хіба, якщо ти вундеркінд та сидиш днями та ночами над підручником. Для того, щоб вивчити мову потрібна практика, без неї ніяк. На курсах ми будемо приділяти увагу більше усному мовленню, граматику звичайно ж не закинемо. Будемо запрошувати американців на зустрічі для ще глибшого оволодіння та практики мови. Це все буде на вищому рівні, хоч і курси безкоштовні.
Відповісти
Я школу закінчила 30 років тому, вищу школу 10 років тому, з англійської знаю один дубовий table :)
візьмете бабцю з нульовим англійської?
Відповісти
Реєстуйтеся, та приходьте на пробне заняття, звісно візьмемо)
Відповісти
Дзвонив тижднів 2 тому. Запитали Ім'я, призвіще, номер телефону. Сказали, що зареєстрували. І на тому кінець. Знахожу в інтернеті інформацію, що 28 проводились пробні заняття. Дзвоню щоб вияснити. Сказали, що більше не реєструють, перепитали Призвіще, зробили вигляд ніби вперше чують і нічого ні додати ні пообіцяти не можуть. Ось такі то курси...
Відповісти
На даний момент у нас зареєстрованих понад 400 осіб, ми не в змозі набрати стільки груп, так як викладачів та приміщень не багато! Через 5 тижнів буде новий набір на безкоштовні курси, до Вас перетелефонують і скажуть день, коли прийти на ввідну лекцію. Поки ми набрали 120 людей. Більше можливості немає. Це не наша вина
Відповісти
Напевно курси накрилися мыдним посудом. Бо вже давно 5 тиждныв пройшло, а ныхто так ы не передзвонив...
Відповісти
Ухти.. дуже хотіла б потрапити на такі курси. Подала заявку, чекатиму Вашого дзвіночка :))
Відповісти