«Волинь» в Словенії: два тренування на день та перегляд новачків

«Волинь» в Словенії: два тренування на день та перегляд новачків
Гравці луцької «Волині» розпочали навчально-тренувальні збори у Словенії, які відбуваються у містечку Птуй.

Про це повідомляє офіційна прес-служба клубу.

Нагадаємо, що з Луцька на збори вирушило 24 гравці, а безпосередньо у Птуй приїхали македонські легіонери Ванче Шиков та Душан Савич. Крім того на перегляді знаходяться п'ятеро легіонерів, також очікується поява ще кількох виконавців.

Команда проводить по два тренування на день. Вони в основному спрямовані на закладення міцної фізичної підготовки команди – гравці виконують великі обсяги тренувальної роботи.

У четвер, 14 червня, о 17.30 «Волинь» у Маріборі зіграє контрольний поєдинок із командою вільних агентів, які нині перебувають у Словенії у пошуках нового клубу. Офіційний сайт проведе онлайн-трансляцію цього поєдинку.

Раніше ми вже повідомляли про припинення співпраці ФК «Волинь» із кількома орендованими виконавцями – В`ячеславом Шарпаром, Олександром Романчуком та Антоном Кравченко. Додамо, що у воротаря Всеволода Романенка закінчився контракт й він найімовірніше готуватиметься до тренерської кар’єри. Півзахисник Євген Пічкур також у статусі вільного агента проходить оглядини у криворізькому «Кривбасі», а бразильський легіонер Гобер Енріке після розірвання контракту повернувся на батьківщину.

ФК «Волинь» дякує гравцям за плідну співпрацю та їхню самовідданість у поєдинках УПЛ і бажає успіхів у їхній подальшій кар’єрі, йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» в Словенії: два тренування на день та перегляд новачків
13 червень, 2012, 11:22