Сет Кастіл і його підводна армія. ФОТО

Сет Кастіл і його підводна армія. ФОТО
Всі чули про морських котиків, а про морських собак, на жаль, ні.

Фотограф Сет Кастіл вирішив це виправити. Сет Кастіл (Seth Casteel) - фотограф із Лос-Анджелеса і він любить занурювати собак під воду, - пише Monk.

Ні-ні, жодна тварина під час зйомки не постраждало. Навпаки, всі собачки отримали величезне задоволення від веселого процесу. А ми отримали величезне задоволення від результату - серії робіт, яка отримав назву «UnderwaterDogs».




Все, що було потрібно від чотирилапих, пірнати в басейн за м'ячиком. До речі, сам Сет дуже любить тварин і вважає, що «яка б не було тварина вона заслуговує доброго до себе ставлення і у неї обов'язково повинен бути дах над головою». Тому, виручені від альбому гроші, Сет передав на благодійність: до притулків на утримання собак і кішок.



Сам Сет теж недавно став господарем міні-лабрадора і тер'єра, на прізвисько Налу і Фріц. Сет відвідує притулки для тварин, фотографує їх в забавних позах, і тим самим прискорює процес пошуку господаря для тварини. Фотографії із серії «UnderwaterDogs» буквально за декілька днів розлетілися по всьому світу. А багато власників собак і кішок висловили своє нестримне бажання провести подібну фотосесію для свого вихованця.



До речі, всі фото із серії «UnderwaterDogs» увійшли до книги Сета, яку розкупили, як «гарячі пиріжки». А Сет каже, що шокований такою реакцією публіки і ніколи навіть не мріяв про подібну славу. Але завдяки саме цьому успіху й увазі його допомога у благодійній діяльності просувається набагато інтенсивніше. Сет сам організував свою організацію під назвою «Фотографії іншого шансу» (SecondChancePhotos). Ці фото допомагають чотирилапими швидше знайти свого господаря.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
класні фотки)))) кумедні!)))))
дякую за потив!))))
Відповісти
Останні новини
Сет Кастіл і його підводна армія. ФОТО
27 березень, 2015, 20:21