Волинська ОДА шукає на роботу нових працівників

Волинська  ОДА шукає на роботу нових працівників
У зв’язку із реорганізацією структури Волинської обласної державної адміністрації в установі з’явилось чимало вакансій, які планують заповнити молодими спеціалістами.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської обласної державної адміністрації 30 березня.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що через внесення змін до Закону України «Про пенсійне забезпечення» в органах місцевого самоврядування Волині почали з’являтись нові робочі місця. Працівники пенсійного віку понаписували відповідні заяви і завершили свою роботу в органах влади, вибравши між пенсією і роботою – пенсію.

«Нам не довелось приймати ніяких розпорядчих рішень про звільнення працівників, люди самі прийняли це рішення. Держава, внісши зміни до пенсійного законодавства, почала врегульовувати питання доцільності роботи людей пенсійного віку в органах місцевого самоврядування. Люди звільнились, а їхні робочі місця залишились не заповнені», - заявив Гунчик.

Голова Волинської облдержадміністрації доручив терміново розмістити відповідну інформацію щодо вакансій у держустанові на офіційному сайті Волинської ОДА і провести роботи щодо заповнення цих вакансій.

«Минулого тижня нам прийшла рекомендація із Кабміну та Адміністрації Президента про створення централізованого управління персоналом, що об’єднає всіх «кадровиків», які були в управліннях та відомствах облдержадміністрації», - резюмував очільник Волині.

Відповідні вакансії будуть невдовзі опубліковані на офіційному сайті Волинської ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто туди піде за 1200 грн?
Відповісти
Научаться брать і вимагать.Не інопланетяни.
А єслі душою молодий, а так 50-ть, не візмуть?
Відповісти
І що ж ви тепер будете робити без Банади і інших "висококваліфікованих"спеціалістів?Буде завал.
Відповісти
а я піду і за 1200 грн, чим вдома сидіти.
Відповісти
щоб іти туда працювати, потрібно мати відповідні професійні навики
Відповісти
Ви красива і розумна дівчина і вам 1,2 тис. грн. вкрай мало. Вам треба щонайменше 1000 у.о. Таку зарплату вас дасть будь-який роботодавець. А "місцеву" підтримую: там справді потрібні звички - в носі колупатись, мобільним телефоном бавитись, глазки строїти, бедрами крутити тощо.
Відповісти
за зарплату я знаю, але хочеться працювати, щоб дирплом даремно не лежав.
Відповісти
Ну щоб туди попасти треба ще мати стаж роботи а не тільки диплом та й на зарахування на посаду ще конкурс треба пройти на знання Законів, не все так просто. Та зарплата хай Бог простить мізерна, як у прибиральниць. Це колись було престижно та й попасти неможливо.Молодь розраховуеться, доробляють люди передпенсійного віку бо вже дискваліфікувались як спеціалісти за дипломами, а куди підеш....
Відповісти
стаж на держслужбі в мене невеликий але є, за знання Законів та конкурс я знаю, бо проходила уже таке .
Відповісти
ну по першу там більше ніж 1200.
по друге хороша посада, лише для своїх. І людині з вулиці, навіть якщо її запросять на спвбесіду шансів мало....
Відповісти
Хороша посада, це яка? губернатора?
Відповісти
Скажу чесно, працював я в ОДА 5 років, пішов звідти добровільно і порівнюючи із теперешнім часом, не в найгірший період(з точки зору матеріального забезпечення). Але і на той час зарплата була просто мізерна - 1500 грн. тобто меньше 200 долларів, пішовши з ОДА, через три місяці я заробляв 600-800 долларів. Скажу так, це робота для людей в яких є все, і гроші не головне для них, також це робота для тих хто через свій вік не може вже себе реалізувати в ішій сфері, і ще одна група людей яким просто впадло щось міняти і які чекають й досі на покращення, збільшення зарплат і т.д.
Відповісти
Гунчик (так само які і попередні голови ОДА) далекий від тих реалій матеріальних які є в ОДА. В запитайте в нього яка зарплата в начальника управління, тобто скільки він отримує на руки, запитайте яка зарплата в головного спеціаліста, начальника відділу, дуже сумніваюсь що він вам відплвість відразу, йому це не цікаво. Колись в Бондаря коли він був головою ОДА журналіст запитав прямо яка в нього зарплата. Думаєте він відповів? Ні. Він почав щось говорити про заощадження з зарплати нардепа, про доходи жінки і т.д. , а не відповів він тому бо він і не цікавився яка вона в цього.
Відповісти
Гунчик дуже смішний, принаймі мені, коли говорить про те що набере молодих спеціалістів і все запрацює. В мене одне питання: де він на таку зарплату знайде таких
Молодих перспективних, які найкращі роки свого життя віддадуть за те щоб працювати і нічого за це не отримувати. Підуть випускники вузів, от тільки що вони там робити будуть? треба хоча б рік щоб вони щось навчились, а через рік вони йому самі скажуть що за такі гроші працював. Пане губернаторе! Людям треба харчуватись, вдягатись, за комуналку платити, цінц на яку ваша команда підіймає кожентквартал. Скоро таи залишиться губернатор і секретарки, бо вже навіть молоді і красіві секретарки таи працювати не хочуть:-)
Відповісти
Нехай працюють волонтери! Безплатно!
Відповісти
Не знаю як в ОДА,але з власного досвіду,бо працював в установі навпроти (податкова),то скажу за таку зарплату,бігати з 8 до 20,без обіду (або немає коштів,або часу), купляти за власний кошт папір,заправляти картридж,ходити на наради і слухати про корупцію,якої в простих спеціалістів не буває,бо дєрєбан тільки зверху,а ти виконуєш вказівки, а потім "вигрібаєш",і коли тебе мають ні за що... Це колись було престижно там працювати,а тепер...То хай сам і працює губернатор! Скільки моїх колег пішло з того пекла,бо морально не витримували,не кажучи за зарплату! От і думайте тепер!
Відповісти