У Ковелі нагородили переможців конкурсу «Великодня веселка». ФОТО

У Ковелі нагородили переможців конкурсу «Великодня веселка». ФОТО
Відкриття виставки та нагородження переможців дев’ятнадцятого міськрайонного конкурсу «Великодня веселка» відбулося в Ковелі.

Захід проходив у Галереї мистецтв культурно-просвітницького центру, ‒ повідомляють у прес-службі ковельської мерії. Про це інформує kowel.com.ua

У конкурсі взяло участь 263 юних художники, які представили понад 350 майстерно виконаних малюнків, писанок та декоративних композицій на пасхальну тематику. Окрім малюнків, на виставці представлені писанки, крашанки, аплікації та інші вироби декоративно-прикладного мистецтва.

Журі конкурсу відзначило грамотами і подарунками дев’яносто двох учасників конкурсу. Переможцями у різних вікових категоріях визнано: Людмилу Ганюк, Марину Данилюк, Мирославу Крайнік, Софію Попіку, Валерію Швець, Анастасію Усач, Маргариту Білецьку.

За оригінальне патріотичне трактування теми нагороджений Богдан Дмитрук. Також нагороджено троє кращих наймолодших учасника віком 5-6 років. 50 конкурсантів отримали відзнаку за високий рівень виконання творчої роботи. 13 юних художників нагороджені за активну участь в конкурсі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі нагородили переможців конкурсу «Великодня веселка». ФОТО
17 квітень, 2015, 10:50