Прес-служба Луцькради влаштовує всіх, крім Осіпова і компанії

Прес-служба Луцькради влаштовує всіх, крім Осіпова і компанії
Депутатська група «Новий Луцьк» продовжує вимагати змін у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Нещодавно обранці громади, що входять до групи «Новий Луцьк», заявили про те, що працівники відділу інформаційної роботи мерії міста неналежно виконують свої обов’язки, тобто занадто багато пишуть про міського голови і мало про депутатів.

Вони зажадали змін, а саме - влиття нових сил до лав працівників прес-служби "білого дому" міста. Як варіант запропонували вклинити незаангажованого, незалежного журналіста.

На «Громадському Волині» опублікували думку представників ЗМІ Волині, яка зовсім не перегукувалася з «благородними» намірами депутатів. Більше того: деякі журналісти відверто заявили, що в такий спосіб «олігархічна» група від екс-нардепа, якого у ВР обирали лучани, намагається посилити свої позиції у міській раді.

Окрім того, усі опитані медійники вважають роботу керівника відділу інформаційної роботи Зої Балюк високопрофесійною.

Проте депутати від «Нового Луцьку» не зупиняються. Обранець громади Ігор Поліщук під час постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту зазначив, що Зоя Балюк необ'єктивно висвітлює діяльність міської ради і акцентує увагу лише на роботі Миколи Романюка.

«Постійно на сайті пишуть про діяльність мера міста, ще декілька репортажів про Яковлєва. Склалося враження що міський голова впливає на інформаційну політику сайту Луцької міської ради. На жаль, на сайті про діяльність депутатів інших нічого немає», - зазначив він.

Щоправда, хоча на думку Поліщука пані Балюк заангажована, він її звільнення не вимагає, і з розумінням ставиться до ситуації.

«Депутатська група «Новий Луцьк» немає претензій до звільнення діючого керівника, бо розуміємо, що вони є заложниками від обставин», - зазначив депутат.

Генеральний директор ВОДТРК Ольга Куліш стала на захист керівника прес-служби Луцької міської ради.

«Мене трохи здивував такий проект рішення від депутатської групи «Новий Луцьк». Претензій від «волинського телебачення» до керівника та інформаційного відділу загалом немає, з ними легко працювати. Вважаю, що це просто підготовка до виборів іде, не більше», - запевнила Куліш.

Окрім того, присутні на події журналісти вважають, що ця ситуація не що інше, як підготовка до передвиборчої кампанії.

Саму ж Зою Балюк подібне дуже образило. Вона попросила не псувати їй ділову репутацію.

«Мене це дуже образило. Ви кажете, що я не маю авторитету серед журналістів. Мене образило, що підписалися депутати «Новий Луцьк» в цьому проекті рішення. Хочу зауважити, що така програма, як «Слово депутата» є тільки в нас, в інших міських радах такого немає. Будь ласка, не зачіпайте мою професійну діяльність, це мене ображає як людину».

Комісія такий проект рішення не підтримала.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай Поліщук протре через шию великим пальцем лівої ноги свої товсті лінзи і роздивиться, хто що про кого пише. І про "заангажованість", особливо тієї газетки, яка з бурхливим оргазмом вихваляє його і його так звану депутатську групу. Поліщук не робить враження грамотної людини і, роблячи такі заяви щодо чужої професійності, демонструє важкі проблеми з логічним мисленням. Молодий, а зухвалий і деградований. Дуже помітно і неприємно, що Поліщук не обтяжує себе елементарними знаннями про предмет розмови, просто так, ляпає, як сорока з лози.
Відповісти
Я рахую після таких заяв, уся журналістська спільнота має оголосити пану Осіпову - БАЙКОТ!!!
Відповісти
...і цебуло б правильно.....БОЙКОТ осіпову і таким самим мудакам як він....
Відповісти
Треба просто будь-якими методами пояснити виборцям, хто є хто, щоб в наступній каденції таких мудаків, як Поліщук, в раді не було. Чого б це не коштувало. Розпоясалися, педерасти, людям очі видирають, немає кому засандалити в сліпаки, щоб десятому заказав. Хворі люди, палата №6.
Відповісти
Зоя Балюк красуня. А Осіпов красавчік. Нехай помиряться.
Відповісти
Зоя Балюк нормальна дівчина, але Колька Червононосий ще не второпає, що СССР більше немає. От і напрягає баришню.
Відповісти
Рада за керівника прес-служби міськради. Вона варта підтримки. Щодо закидів про заангажованість - читайте "матчасть". З офіційного сайту - "Відділ при виконанні покладених на нього функцій співпрацює з національними, обласними, міськими засобами масової інформації, депутатами міської ради, постійними комісіями міської ради, виконавчими органами міської ради, підприємствами, організаціями, установами, об’єднаннями громадян." Відділ не зобов"язаний піарити депутатів...
Відповісти
І сама Зоя Балюк, і команда журналістів, яка працює з нею - молодці! Бо без понтів, затримок, відмовок, відмазок завжди готові прийти на допомогу журналістам. Я, в усякому разі, не знаю жодного випадку, коли вони не відгукнулися б про допомогу! То, може, тим, хто затіяв усю цю бодягу із Балюк та журналістами прес-служби, варто згадати класику: "Суди, друже, не вище чобота!.."? Чи у них вже назріла потреба своїх працевлаштовувати? Або запросити когось від вдячного народу Японії, якому якось вже в Луцьку збирали допомогу...
Відповісти
В прес-групі міської ради (на рідкість!!!), працюють хороші працівники. Часто звертаюсь і вчасно отримую швидку і якісну допомогу. А цей галас з нічого навколо інформаційного відділу і Зої Балюк зокрема, ніщо інше як черговий піар Осіпова і Поліщука, які стали буржуями за гроші місцевого магната і з його вказівок об’явили себе «могильниками» Луцької міської ради, давно паразитуючи на цій темі. Про меркантильне ремесло цих хлоп’ят-самозванців можна вже писати роман з головною сюжетною лінією - еволюцією людей, в яких моральні цінності давно нівельовані в погоні за дешевою славою і грошима. Інших методів їх заробляння вони не знають. Хотілося б нагадати цим «рицарям без страху і докору» і полум’яним борцям з «кривавим» режимом Романюка, що вони ще поки що носять штани, і це зобов’язує їх до відповідних рамок культури і стосунків з людьми, тим паче, що в інформаційному відділі переважно працюють молоді жінки.


Відповісти
Зоя - красуня, а осіпов - вгодований, малоокультурений кабан. Та і не сварилась Зоя ні з ким.
Відповісти
Цим двом дятлам журналісти повинні організувати прес-конференцію, щоб вони після неї пішли на денний стаціонар в психлікарню. Довго їх терплять люди!
Відповісти
Останні новини
Прес-служба Луцькради влаштовує всіх, крім Осіпова і компанії
21 квітень, 2015, 18:39