Понад 130 підприємців Волині використовували працю трудових нелегалів

Понад 130 підприємців Волині використовували працю трудових нелегалів
Легалізовані 192 наймані працівники на Волині отримали 283 тисячі офіційної зарплати, а бюджет – 30 тисяч гривень ПДФО і 88,3 тисячі гривень ЄСВ.

Працю цих трудових нелегалів використовували 133 місцеві підприємці-фізичні особи, - повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Волинській області, - про це повідомили у ДФС у Волинській області.

«Ми не ставили за мету штрафувати підприємців, котрі не завжди зважають на дотримання гарантій в оплаті праці і надають перевагу неофіційному працевлаштуванню людей, котрі на них працюють. Під час заходів фіскального характеру виявили лише 8 неналежним чином оформлених найманих працівників. А решта легалізованих працівників – це результат роз’яснювало-профілактичних заходів», - запевнив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

В Головному управлінні ДФС у Волинській області вкотре звертають увагу працедавців на обов’язковість неухильного дотримання трудового і податкового законодавства.

«Саме податок на доходи фізичних осіб складає чималу, а подекуди основну частину доходів бюджетів кожного району. Тому питання легалізації трудових відносин набуває стратегічного значення для самостійності і самодостатності кожної територіальної одиниці,» - підкреслив Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податкова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.