Волинянин до смерті побив чоловіка

Волинянин до смерті побив чоловіка
Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні. Тепер його кривднику загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Про це йдеться на сайті прес-служби МВС України у Волинській області.

Конфлікт між нетверезими чоловіками виник поблизу будинку культури. У результаті під час бійки один із них отримав кілька ударів в обличчя, голову та тулуб, а відтак впав на тротуар і втратив свідомість.

Потерпілого доставили у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання, однак врятувати чоловіка лікарі не змогли. Про смерть пацієнта працівники медустанови повідомили правоохоронцям.

Працівники міліції в ході проведення першочергових заходів встановили, що тілесні ушкодження потерпілому під час конфлікту наніс житель Володимир-Волинського району, 1983 р. н.

Слідчим відділенням за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Тепер чоловіку загрожує покарання - від семи до десяти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навмисно вбив людину - тюрма до кінця життя або краще смертна кара.
тоді ціна життя потерпілого зрівняється із ціною життя злочинця.
а так - життя потерпілого = 10 років неволі злочинця, який відсидить і буде жити далі, а родина жертви цілувати хреста на могилі.
хто компенсує моральні втрати родині потерпілого?
Відповісти
Цікаве питання ще - хто РОЗПОЧАВ той конфлікт, а то в нас закон, як дишло - тебе мутузять, дав здачі, так ще й судять за САМООБОРОНУ... Особисто був в ситуації, коли, відправивши гопника лікуватися з розбитим носом, довго і нудно відписувався нашій доблесній міліції (в самого теж травми були). А от вийшов би я з тої ситуації "без втрат" для СВОГО здоров'я - хто його знає, кого б судили в результаті - гопаря за розбійний напад, чи мене за "нанесення тілесних". Театр абсурду - якщо на тебе напали і "не було загрози життю" - ти ЛОХ без права на оборону. А хто знає - БУЛА та загроза, чи не було (встиг впокоїти ДО того, як нападник дістав ніж/кастет/ваш варіант - і все, ти ВБИВЦЯ)... Нікого ні до чого не закликаю, але в багатьох країнах нападника не тільки "покоцати" можна, і НЕ руками, а ЗБРОЄЮ, і це ПРАВИЛЬНО!
Відповісти
А про "втрати на лікування" те "потерпіле" в суді теж канючило... Але проти свідків нападу і погроз та власної нетверезості (в дупель-пусто), задокументованої лікарями - не попреш!
Відповісти
НЕ КОРМІТЬ ПАРАШИНСЬКИХ ТРОЛІВ !
Відповісти
Тобі повага брате! в топку толерантність! нас я бачу більшає )
Відповісти
Останні новини
Волинянин до смерті побив чоловіка
25 квітень, 2015, 18:50