На Луганщині посилилися бойові дії

На Луганщині посилилися бойові дії
Бойова агресія бойовиків різко посилилася уздовж лінії розмежування вогню на Луганщині: обстріляли Щастя, в Кримському й Трьохізбенці - зіткнення.

Про це на своєму сайті повідомляє у середу голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Зазначається, що у вівторок увечері бойовики двічі обстріляли Щастя з гранатометів та автоматичної зброї. Вогонь у бік опорних пунктів українських військових вівся з боку окупованої Веселої Гори спочатку після 17-ї, а затим після 18-ї години. Постраждалих серед мирного населення в результаті обстрілів немає, інформації про поранених чи загиблих військових не надходило. Зранку в Щасті тихо.

Між Кримським (що підконтрольне Україні) та Сокільниками (окуповане бойовиками) протягом дня вівторка й ночі неодноразово спалахували перестрілки, що переростали в бойові зіткнення із застосуванням гранатометів та мінометів. Останні бойові дії тут відбулися у середу зранку. Село залишилося поза зоною ураження, інформації про поранених військових немає.

Серед ночі перестрілки періодично виникали також на околицях Троїцького (Попаснянський район), у Станиці Луганській, Трьохізбенці та на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпосту.

В останньому випадку в результаті бойових дій український військовий отримав осколкові поранення й госпіталізований, зазначають в адміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.