У Луцьку розпочалося ювілейне свято морозива від компанії «Рудь». ФОТО*

У Луцьку розпочалося ювілейне свято морозива від компанії «Рудь». ФОТО*
У Луцьку діти та дорослі мали нагоду відвідати справжнє патріотичне свято морозива, яке щорічно організовує лідер серед українських виробників морозива - компанія «Рудь».

Урочисте відкриття свята морозива відбулося у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки 16 травня.

У Луцьку в п’яте компанія «Рудь» проводить свято морозива і цього року воно відбувається під гаслом «Рудь» дарує єдність». Місце проведення свята нагадує невеличку країну, у якій дітлахи мають змогу отримати позитивні враження та спілкування.

Традиційною родзинкою свята є так звана «валюта»-«колорики», які можна отримати обмінявши упаковки морозива.

За «колорики» можна відвідати атракціони свята. Зокрема, для зручності всі атракціони було розподілено на умовні зони. Тут і «вулиця Спортивна», і «Родинний сквер», і «Мистецька алея», у якій дітям перукарі робитимуть вишукані зачіски, художники наноситимуть діткам «татуювання» із мультяшними героями, і багато іншого.

Окрім того на святі єднання та позитиву на дітей чекали казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що проводили цікаві конкурси та естафети.

Фахівець відділу маркетингу і реклами компанії «Рудь» Тетяна Хомяк зазначила, що цього року концепт свята морозива у Луцьку дещо оновлено. Свято морозива є соціальним заходом, який покликаний об’єднувати родини, дарувати радість дітям і нагадувати, що навіть і у важкі часи для нашої країни дорослі повинні турбуватись про своїх дітей.

«У рамках святкування Дня Європи в Україні на лучан чекає грандіозне свято морозива. Цього року формат свята дещо новий. Ми привезли до Луцька багато нових атракціонів, які мають патріотичне і родинне спрямування. Дітки мають змогу долучитись до ліплення, малювання, плетення стрічок, виготовлення віночків, тощо», - мовила Тетяна Хом’як.

Сьогодні одночасно відбувається свято морозива у Луцьку, Києві та Чернігові. Планується, що цього року подібні заходи відбудуться у тридцяти містах України.

Тетяна Хомяк також розповіла, що з кожним роком Свято морозива відвідує все більше лучан. Звичайно порахувати кожного і визначити точну кількість відвідувачів не можливо, але щороку декілька тисяч містян точно приходять на свято.

На думку організаторів, такий ажіотаж жителів Луцька зумовлений тим, що ціни на їхню продукцію є доступними, а якість морозива – високою.

Лучанка Людмила Стецькович, чоловік якої нині знаходиться у зоні АТО, прийшла на свято разом зі своєю 9-ти річною донькою Христиною. Жінка розповіла, що вдруге прийшла на таке свято і задоволена організацією дійства.

«Впродовж всього минулого року ми з чоловіком та донькою збирали етикетки від морозива «Рудь», бо знали, що на наступному святі морозива їх можна буде обміняти на якусь «валюту». Ми вже в парку знаходимось майже три години і досі ще під враженням від свята. Тут можна побачити своїх знайомих, скуштувати смачне морозиво і гарно провести час», - зазначила лучанка.

Свято морозива у Луцьку тривало впродовж усього суботнього дня аж до 18:00. Організатори запрошують усіх лучан та гостей міста відвідати захід повторно 13 червня і обіцяють, що ніхто не залишиться без уваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.