У Луцьку перевірили правила утримання тварин

У Луцьку перевірили правила утримання тварин
Працівники відділу муніципальної дружини Луцької міської ради здійснили рейд на території міста щодо дотримання рішення Луцької міської ради від 24.11.08 №32/35 «Про затвердження Правил утримання тварин у місті Луцьку».

Про це інформує відділ муніципальної дружини міської ради.

Так, працівники відділу здійснили перевірку спортивних майданчиків гімназії № 14, технологічного ліцею № 24, школи № 26 та скверу в районі вул. Кравчука поруч з гімназією № 21. За фактом порушень вищезазначеного документу було складено адміністративні протоколи на власників домашніх улюбленців (собак). Зафіксовано три факти порушення ст. 154 КУпАП. Протоколи буде передано на розгляд адміністративної комісії.

Відповідно до затверджених Правил, особа, яка утримує домашню тварину, зобов’язана прибирати продукти життєдіяльності свого улюбленця. Позитивом є те, що значна кількість людей прибирає за тваринами.

Також відділ муніципальної дружини міської ради нагадує, що вигул тварин заборонено на території шкіл, садочків, дитячих майданчиків та у решті не відведених для цього місцях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
логіка наших владників мене просто вражає. місць відведених для вигулу собак у нас НЕ-МА-Є! Парк хіба що, але я туди о 22 вечора не піду бо хто його зна... у тій самій польщі в кожному дворі на сміттєбаках вісить оголошення прибери за собакою і одноразові рукасички. покакала собака, господар рукавичкою зібрав у сміття викинув. а у нас?! я це лайно вибачте маю нести собі додому, бо ж смітників ніде немає!!!!!!!!!!!!!!!!!!! де логіка, поясніть? мені?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перевірили правила утримання тварин
19 травень, 2015, 09:28