Студент переправляв наркотики через кордон у кормі для собак

Студент переправляв наркотики через кордон у кормі для собак
Таблетки з високим вмістом прекурсору перевозили із Польщі в Україну в пакеті собачого корму.

Контрабандист, студент одного з університетів України, закупив у Польщі 1200 пігулок з логотипом "SUDAFED", достовірно знаючи, що вони містять у своєму складі прекурсор - псевдоефедрин, обіг якого обмежено та стосовно якого встановлено заходи контролю.

Заборонений засіб він помістив у пакет з-під собачого корму та передав нічого не підозрюючому водію рейсового автобуса, який мав перетнути кордон між Польщею та Україною. На території України на «передачу» вже чекав спільник, який мав забрати «посилку»у водія. Слід зазначити, що спільником був брат контрабандиста.

Проте, прикордонники під час обшуку виявили заборонений препарат та передали його слідчим УСБУ у Волинській області. Останні, замінили таблетки з високим вмістом прекурсору на їх імітатор - пігулки "Дріжді пивні" та прослідкували поставку.

З судового документу відомо, що контрабандист повністю зізнався у скоєному. За його словами, він розмістив на свою веб-сторінку пропозиції продати таблетки "SUDAFED".

Любомльський районний суд Волинської області визнав обвинуваченого винним у контрабанді наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів. Феміда призначила 5 років позбавлення волі горе-контрабандисту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Студент переправляв наркотики через кордон у кормі для собак
23 травень, 2015, 23:21