У Луцьку шахрайки обманом викрали гроші та золоті прикраси у пенсіонерки

У Луцьку шахрайки обманом викрали гроші та золоті прикраси у пенсіонерки
Днями у центрі міста сталося квартирне пограбування. У старшої жінки, яка мешкає по проспекту Волі, обманом викрали гроші та золоті прикраси.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини онук постраждалої Вадим (з етичних міркувань ім’я хлопця змінене) розповідає, як відбулося злодійство.

З його слів, бабусю вистежували, адже знали, коли старенька любить гуляти і де. Тому застали її зненацька.

«Бабуся щодня гуляє з подружками. Це було десь після обіду. Пройшовшись двором, бабуся пішла додому. І щойно вона переступила поріг власної квартири, як постукали у двері. Зазвичай вона не відкриває чужим двері, а тут її застали зненацька, думала може сусідка щось хотіла – відкрила двері. Одразу у квартиру зайшли дві жінки. Вони просто зайшли і все, а далі почали розмову. Старша – світловолоса, приблизно 40 років, молодша - темноволоса, крупнішої статури, років до 25. Жінки представилися працівницями соціальної служби та пропонували грошову компенсацію», - розповідає хлопець.

Вадим каже, що представилися жінки соцпрацівниками та сказали, що бабусі передбачена допомога в розмірі 300 гривень.

«У неї попросили паспорт, пенсійне посвідчення та платіжки за комунальні послуги. Вони пішли у велику кімнату заповнювати якісь бланки. Потім одна з шахрайок сказала, що у неї велика купюра – 500 гривень і старенькій треба пошукати здачу. Ну і бабуся пішла на кухню, де в неї була схованка з грішми та золотом, за нею пішла одна з жінок», - каже онук.

Зі слів юнака, бабуся взяла звідти потрібну суму і повернулася в кімнату, де друга ошуканка сказала, що гроші вже знайшла.

«Тоді жінка «великодушно» зголосилась допомогти поставити каструльку, у якій зберігалося все кровно нажите пенсіонеркою, назад на поличку.

А потім повернулася у залу і продовжила записувати щось на папірцях. Згодом вона попросилася в туалет – повернулася на кухню, дістала каструльку і забрала усе, що там було. Через деякий час жінки поспішили попрощатися. Бабуся нічого не зрозуміла, аж доки не прийшла до кухні та не виявила зникнення. У шоці старенька намагалася дозвонится до міліції, та там увесь час було «зайнято», - нарікає молодий чоловік.

Вадим каже, що завдяки відбиткам пальців на каструльці темноволосу жінку ромської національності уже затримали. Виявилося, що вона мешканка Тернопільщини та уже не вперше розшукується за пограбування подібним способом.

У відділку на процедурі впізнання серед чотирьох жінок бабуся вказала на злодійку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку шахрайки обманом викрали гроші та золоті прикраси у пенсіонерки
31 травень, 2015, 20:06