«Дачу в Іспанії я подарую опоненту», - Петро Саганюк прокоментував чутки про себе

«Дачу в Іспанії я  подарую опоненту», - Петро Саганюк прокоментував чутки про себе
Появу різного роду чуток про себе мер Володимира-Волинського пов’язує з початком виборчої кампанії.

У вівторок, 2 червня, володимир-волинський міський голова Петро Саганюк провів традиційний брифінг для журналістів місцевих ЗМІ.

«Один з імовірних кандидатів на посаду міського голови закинув у ЗМІ про мене неправдиву інформацію. Вона дійшла й до багатьох інстанцій. Говорили про 11 обшуків, незаконну торгівлю підакцизними товарами та бурштином, вилучення золота, земельні ділянки мені приписали», - повідомив Саганюк.

На прохання зацікавлених журналістів він детально зупинився на кожному з пунктів.

«Торгують у місті «лівим» товаром – цигарками та горілкою, це явище є, його не приховуємо. Не минає й двох тижнів, як знову і знову засипаємо листами Генеральну Прокуратуру, керівництво Державної фіскальної служби, податкову міліцію. До обласних управлінь цих структур вже втомились писати. І результату - нуль. На найближчу сесію виносимо це питання, хай силові структури прозвітують перед депутатами про свою діяльність у цьому напрямку», - сказав Петро Саганюк.

До наступного брифінгу мер міста доручив керівнику управління Держземагентства підготувати інформацію, хто має у Володимирі в користуванні найбільше земель. У тому, що його родина не увійде навіть до десятки найбільших землекористувачів, упевнений.

«14 ділянок у мене нарахували. Не отримував я за 15 років жодної», - заявив міський голова.

Знайшли опоненти і нових «родичів» міському голові. Так, називали, у зв’язку з деякими кримінальними справами, ім’я вигаданого «сина» Сергія, коли його синів звати Руслан і Андрій, повідомляли і про незаконні дії «зятя», хоча дочок у нього немає, а отже й зятя бути не може.

«Ну а те що у мене дача в Іспанії, приємно подивувало. Я цю дачу подарую тому кандидату в мери, який такими-от брудними технологіями виграє вибори», - пожартував Петро Саганюк.

За його словами, було проведено опитування громадян, за результатами якого він має найвищі рейтинги як кандидат на посаду міського голови. Зараз за Петра Саганюка проголосували б 40% виборців. Це й послужило приводом для інсинуацій від його опонентів. І це при тому, що намірів балотуватись на наступних виборах він не має.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

хто і де такі опитування у Володимир_волинську проводив - невідомо
А тоді чому не всі 90 %
Відповісти
Мене тоже не питали.А я - за!
Відповісти

І мене не питали - і я проти
Відповісти
А я - за!
Відповісти
Моя вся семя 17 человек за Саганюка!!!!!
Відповісти