На місці житлового комплексу «Comfort hill» у Луцьку залишився котлован. ФОТО

На місці житлового комплексу «Comfort hill» у Луцьку залишився котлован. ФОТО
На місці, де мав бути житловий комплекс «Comfort hill», який почали будувати без необхідних дозволів, залишився лише котлован. Через перепад рівня землі може статися зсув ґрунту, – вважає головний художник Луцька Ярослав Матвіїв.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Йдеться про земельну ділянку поблизу торгового центру «Гранд Волинь» та обласної філармонії на проспекті Волі, 44а.

У 2008 році ТзОВ «Буд-Трейд» уклало договір оренди двох земельних ділянок на цій території – 0,2012 гектара та 0,0046 гектара «для будівництва та обслуговування багатоповерхового житлового будинку з торгово-офісними приміщеннями».

Проте у 2010 році договори розірвали. Рішенням Луцької міської ради від 25 грудня 2013 року підтримали поновлення договорів оренди цих земельних ділянок на 2 роки.

Проте із того часу необхідних документів для початку будівництва ТзОВ «Буд-Трейд» так і не отримало.

Тим часом забудовник розпочав роботи на схилі, зокрема зривання та вивезення грунту. Паралельно на проспекті Волі встановили кіоск, де почали продавати квартири у майбутньому житловому комлексі.

Як ідеться у рекламних брошурах, одну із яких опублікував користувач volyn_aka на сайті skyscrapercity.com, комплекс планували на 2 секції по 12 поверхів. Квадратний метр на початку 2015 року рекламували за 14400 гривень. Будівництво планували вести за рахунок інвестицій майбутніх власників житла.

Як розповів ВАР Ярослав Матвіїв, наразі є рішення виконкому міської ради про знесення паркану та кіоску, де продають квартири. Однак поки паркан та кіоск на місці. Також не зрозуміло, хто буде засипати котлован, який встигли розрити на цій території.

Одна із перепон для будівництва – заправка «БРСМ» на вулиці Глушець, яку теж, мовляв, незаконно переобладнали під бензин та газ.

Натомість, як заявив працівник центру продажу квартир «Comfort hill» Богдан, наразі ніякі будівельні роботи справді не ведуться, бо дозволу немає, однак його планують отримати за тиждень-два. Над цим, мовляв, працюють юристи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сайт по будівництву в луцькуhttp://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1809402
Відповісти
Останні новини
На місці житлового комплексу «Comfort hill» у Луцьку залишився котлован. ФОТО
05 червень, 2015, 16:24