В Україні з'явилась нова патріотична соцмережа

В Україні з'явилась нова патріотична соцмережа
В українському сегменті інтернету відкрилась нова патріотична соцмережа Kozakam

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ain.ua.

Вибір українців у національних соцмережах невпинно шириться. Нещодавно відбувся запуск чергового патріотичного проекту під назвою kozakam.com. Судячи з оформлення і кольору стартової сторінки та елементів аканту, відчувається, що розробники надихались "Вконтакте".

Творцем Кozakam є 19-річний киянин Юрій Казінскій, студент Київського коледжу зв'язку, який навчається за спеціальністю "Комп'ютерна інженерія".

За його словами, головна ідея створення цієї соцмережі – "об’єднати всіх жителів України в одній мережі, оскільки у "ВКонтакте" стає небезпечно сидіти через тотальний контроль ФСБ, а проект WEUA вже розпався".

Соцмережа Кozakam має усі основні звичні пересічним користувачам функціональні можливості. Є можливість завантажувати файлів у форматі .mp3 піратську музику, а відео можна завантажити з YouTube, RuTube, Vimeo.Com, Smotri.Com.

Цікавою особливістю є внутрішня валюта під назвою "Яник" для придбання подарунків, які можна дарувати друзям. В рамках спеціальної бонусної програми можна отримати 10 "яник" за кожного нового залученого користувача. Розробники також обіцяють щодня нараховувати по одному "янику" на рахунки користувачів, що заходили на сайт протягом дня.

"У "ВКонтакте" спецслужби читають листування, а в WEUA ніякої свободи слова - те, що не подобається Оліярчуку, видаляють. У моїй мережі такого не буде, кожен може написати у коментарі або у себе на стіні те, що він вважає правдою", - розповів Казінскій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: соцмережа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
надихався? злизав
Відповісти
така дуже "патріотична", що аж вся російськомовна...
Відповісти
Останні новини
В Україні з'явилась нова патріотична соцмережа
12 червень, 2015, 05:00