Сумська про родинний фестиваль під Луцьком: «Це свято європейського рівня». ФОТО

Сумська про родинний фестиваль під Луцьком: «Це свято європейського рівня». ФОТО
Родинне свято «Happy Fest PICNIC» зібрало більш як півтори тисячі лучан. На фестивалі матусі та татусі з малечею відпочивали, розважалися, танцювали та навчалися.

Завершилося дійство пізно ввечері дискотекою від Роми Річіка.

«Організаторам вдалося влаштувати справжнє європейське сімейне свято», - саме так оцінило рівень організації HappyFestPICNIC зіркове подружжя - Ольга Сумська та Віталій Борисюк під час прес-конференції.

«Якість бездоганна – наповнення, режисура, сценарій – все настільки бездоганно. Ми просто щиро вдячні за такий високий рівень свята», – зізналася Ольга Сумська.

«На високому рівні було все – і звук, і публіка, і організатори. У вас на фесті такі грилі, які ми бачили лише у Європі. Дуже добре відпрацювали ведучі: «Елвіс Преслі» – справжній професіонал», - ділиться враженнями подружжя.

Ольга Сумська розповіла, що не так давно гастролювала у Німеччині, де потрапила на родинне свято схожого формату. Тому може з певністю казати: свято у Луцьку - європейського рівня, «де родини єднаються».

Ольга та Віталій подякували також і за церемонію одруження. Кажуть, таке весілля дуже порадувало та освіжило їх почуття.

«Ми навіть не очікували, що нас тут одружать. Мій чоловік завжди забуває про дату нашого весілля – 3 травня. Для того, щоб наші чоловіки робили для нас якісь незвичайні вчинки, ми жінки, маємо надихати їх на це та іноді нагадувати», - розповідає Ольга Сумська.

Та й самі організатори заходу, активні мами клубу «Комільфо» зізналися, що задоволені тим, як усе пройшло, а також розповіли, з якими труднощами довелося зіткнутися на етапі підготовки фестивалю.

Запевняють: якщо у Києві вони впоралися б за місяць, то у Луцьку свято треба було організовувати 3 місяці.

«Я працювала 16 років у Києві, де займалася організацією різних свят. Але організувати щось у Луцьку і Києві – це зовсім різні речі. У Луцьку специфічна, перебірлива публіка: тут людей важко чимось здивувати. Ми дуже хвилювались та багато вимагали від себе під час організації цього свята. Ми намагалися влаштувати європейське свято. Сподіваюся, нам це вдалося», - розповіла організаторка HappyFestPICNIC Марина Майко.

Однак найважливіша оцінка свята – це, звісно, думка тих, для кого власне це свято створювалося. Отож, журналістам не вдалося побачити дитини, яка б не знайшла забавки для себе. Малеча бігала, стрибала, танцювала, словом, раділа.

Задоволеними залишилися і матусі з татусями. Так, скажімо, лучанка Олена розповіла, що їй було дуже зручно, що молодшу дитину можна було залишити у кімнаті для малючків, де з нею займалися няні. У цей час старшенькі дітки брали участь у майстер-класах, бігали на вулиці, гойдалися, грали у футбол чи стрибали на батуті.

І татусі, яких, як правило, так важко витягнути з дому, теж знайшли розвагу для себе: SonyPlayStation.

Разом з тим відвідувачів приємно вразила вартість квитка. Бо ж хоча на перший погляд сума і значна – 80 гривень, але в той же час, якщо порахувати вартість всіх розваг окремо, то вийде в рази більша сума.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"на соловїній" назвати це свято западло?
Відповісти
Просто під Сумську косили... Вона любить рассєю, а заробляє бабло тут!Нехай валить звідси!
Відповісти
це все відбувалось?
Відповісти
Думали з дружиною:йти чи не йти... ціна все таки не маленька...вирішили все таки порадувати дітей і приїхали на фестиваль.і я вам скажу не пошкодували ні на секунду!Розваги і атракціони для діток були безкоштовними- хоч цілий день скачи і розважайся,аби сил вистачило!)ціна виправдала себе!Чекаємо наступний фестиваль у такому ж крутому стилі!Організаторам - спасибі!
Відповісти
Останні новини
Сумська про родинний фестиваль під Луцьком: «Це свято європейського рівня». ФОТО
14 червень, 2015, 18:37