Ольга Сумська лучанкам: «Народжуйте, бо діти - то і є наша сила»

Ольга Сумська лучанкам: «Народжуйте, бо діти - то і є наша сила»
Ольга Сумська та Віталій Борисюк приємно вражені кількістю немовлят та вагітних жінок у Луцьку, а зокрема тим, що молоді матусі ведуть активний спосіб життя і не бояться виїхати з малечею на сімейний фестиваль за місто.

Про це зіркове подружжя розповіло журналістам під час прес-конференції, 13 червня, що відбулася в селі Струмівка в рамках фестивалю HappyFestPICNIC.

«Ми вражені енергетикою свята. І більше того, я дуже вражений тим, скільки маленьких діточок, немовлят і вагітних жінок на святі», - зізнався Віталій Борисюк.

На такі слова чоловіка Ольга Сумська відповіла, що дуже шкодує, що десь трошки раніше чи трошки пізніше не народила ще третю дитинку. А тому закликає жінок ані на мить не сумніватися у виборі: кар’єра чи дитина.

«Ніколи не думайте. Якщо Господь дав дитину, радійте життю і насолоджуйтесь, тому що це є справжнє щастя. Нічого вище цього немає. Треба народжувати і не сумніватися. Народжувати за будь-яких обставин. Господь дає дитину і Господь дає на дитину. Так і в нашому житті».

«Це є сенс основний життя – створити родину, продовжити своє життя в своїх дітях, в своїх онуках. І це – закон природи, це течія життя, яке дароване нам від Всевишнього. І тому, де б не були чоловіки, вони знають, що їх чекає родина, жінка, діти, – додає Віталій Борисюк. – Особливо це актуально в нинішні дуже важкі і дуже страшні часи.

Скільки ми об’їздили шпиталів, дуже багато спілкувалися з нашими військовими, єдине, що їх тримає у полоні або при дуже важкому пораненні – це те, що на них чекають дружини, чекають діти. І вони знають, заради чого повинні вижити і жити. Тому родина – це найголовніше, що є в нашому житті».

Сьогодні як ніколи треба народжувати. Навіть в ці важкі часи. Тому що життя продовжується, - переконують артисти.

«Наші батьки нас народжували в гірших умовах, ніж ми. Я пам'ятаю, я жив з батьками і сестрою в комуналці на 18 квадратних метрів», – пригадує Борисюк.

«У моєї прабабусі Анастасії Мефодіївни Нестеренко-Салтан було 16 дітей. Кажуть, що я на неї дуже подібна. Скільки мудрості, скільки відповідальності, скільки сили було в наших українських жінках, бо діти – то і є наша сила. Треба цю силу повертати і нічого не боятися. Народжувати, народжувати і ще раз народжувати», – резюмувала Сумська.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім виховуйте та вивчайте своїх дітей у рАссєї,як ця сімецка,а тут займайтесь дурницями, що приносять чимале бабло!В рассєю їх!
Відповісти
Дочка Сумської вже в Росії буде старатись прославляти себе і співати оди Х.ЙЛУ..
Відповісти
Останні новини
Ольга Сумська лучанкам: «Народжуйте, бо діти - то і є наша сила»
14 червень, 2015, 15:06