Дружина загиблого капітана описала враження від відпочинку в пансіонаті

Дружина загиблого капітана описала враження від відпочинку в пансіонаті
Своє враження від відпочинку в пансіонаті «Шацькі озера» описала дружина загиблого капітана із Нововолинська Андрія Задорожнього Наталія Задорожна.

Розповідь про відпочинок, організований депутатами, вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Хочу поділитися враженнями від нашого відпочинку в пансіонаті «Шацькі озера», що для таких сімей, як моя, організували волинські депутати. Ми були четвертою зміною ‒ вчора повернулися додому. І одразу на очі потрапила стаття у володимирській газеті. Відверто кажучи, мене ця публікація шокувала.

Цитую: «Особливістю відпочинку цих дітей є те, що програма перебування у санаторії насичена різноманітними розвагами. Окрім цього, про дітей піклуються психологи – проводять бесіди, допомагають позбавить від моральних травм, завданих війною. Крім купання у Світязі діти ще ходять на пікніки, займаються творчістю, грають у рухливі ігри. Ця малеча особливо потребує уваги та піклування, адже їх дитинство понівечене війною, а їх батьки піддають ризику власні життя, аби в нашій країна панував мир. У таборі п’ятиразове харчування, а собівартість одного дня перебування там – 500 гривень. Щоправда, для дітей військовослужбовців усе безкоштовно», ‒ пише Наталія Задорожна.

«Гарно написано. Правда? От тільки психологів ми не бачили, а декому вони насправді були потрібні. Пікнік ‒ це окрема історія (ходили в ліс, дітки посмажили по одній шпикачці. Організатори теж про себе не забули ‒ стояли і наминали ковбаски, а от мами кліпали очима, бо для них не передбачено було тих ковбасок. Та й дітям по одній було замало. Тому мами пішли в магазин, купили сардельки і організували діткам пікнік. Харчування було трьохразовим, а не п’яти, як зазначено в статті. Діти відмовлялися їсти, бо було несмачно. Знову ж таки мами мусили за свій рахунок підкормлювати діток», ‒ продовжує вона.

«Окремо хочу сказати про номери, які були нібито з євро ремонтом і дуже недешеві. Так от, в деяких номерах був грибок, вода в раковині не стікала, в душ без резинових капців не зайдеш. В номері не було елементарного ‒ туалетного паперу, мішків для сміття. Прибирати мали самі, але ні віника, ні швабри не було», ‒ обурюється жінка.

«Але і це все дурниці в порівнянні з тим, як нас везли додому. Приїхав автобус, ми зайняли місця. Було так душно, що одну дитинку стошнило ще до того, як ми вирушили в дорогу. До слова, ми зупинялись декілька разів, бо дітям ставало зле. Водій, що нас віз, хотів взяти ще пасажирів, аби собі заробити. Ми були проти. Коли ми приїхали в Нововолинськ і попросили, аби нас підвезли до будинку, а було нас 12 чоловік, тоді я почула все, що про нас думають, і в якому місці йому ця благодійність, і про те, що не дали йому заробити. А пані Олександра, яка нас супроводжувала, наголосила, що у неї взагалі сьогодні вихідний. Ось так!!!!!!!!!!!!!!! я ревіла до самого будинку!!!!!!!!!Такого відпочинку і такого відношення до себе я більше не хочу!!!!!!!!!!!!!!дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!» ‒ зазначила Наталія Задорожна.

Як відомо, кадровий офіцер 1973 року народження Андрій Задорожній загинув, рятуючи свого товариша по службі. В останній путь його провели у Нововолинську 7 серпня 2014 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Собівартість 500 грн." - певно гарні відкатики вийшли нашим "люстрованим" можновладцям. В нас все, що за держкошт МУСИТЬ бути вкрадене. Коли ці свині вже поздихають...
Відповісти
треба добивати
Відповісти
Я глибокоповажаю усіх, але повірте мені, що трохи спантеличена прочитаним. Чого ви чекали? 5 зірок і чартерний рейс? Так, поведінка водія обурює, але умови, що ви описуєте - нормальні умови у дитячому таборі! Я сама так відпочивала! І зараз ці часи згадую із ностальгією, правда! 5-разове харчування - це сніданок, обід, вечеря, а також перекуси - пряник із кефіром чи бублим з киселем. Це і вважається теж харуванням. Звісно, що смажених курей та поросят на вертелі вам ніхто не подаватиме. Ви мене пробачте, але "не розраховано на мам".... це ж відпочинок для діток був...? І ще щодо харчування: що обере дитина яка має альтернативу - скривити носа і мама побіжить купить або зголодніти і їсти те, що дають.... як гадаєте?
Відповісти
як мені сподобалося це обурення дружини загиблого офіцера. а за що і за кого загинув офіцер? куля не розбирала. а от дружина повинна була зрозуміти. що про її чоловіка вже забули. про неї теж явно забудуть як тільки влада зміниться. тому що це не влада. а просто непорозуміння. живи. дружина. вдова вже. сама зі своїми проблемами. а евролучанкі правлять і будуть правити світом. типу того, скажи спасибі. що поки ви хоч так відпочивали, а завтра і того не буде. ми ж тоді в Євросоюзі будемо. а там таборів для дітей немає
Відповісти
Читаю відгуки про оздоровлення сімей загиблих бійців АТО і диву дивуюся,як легко можна забанити роботу людей,які день і ніч працюють,відриваючи себе від сім'ї,затрачаючи свої кошти,свої нерви,свій час,для того, щоб трішечки допомогти.Ну не все так гладко....виникають труднощі....але для чого ображати людей.Мені руки опускаються.Одне слово може перекреслити все.
Будь ласка...будьте толерантними....Шануйте працю інших.
Більше кажіть ДЯКУЮ,ДЯКУЮ за те,що не відвернулися,що допомагаєте,що з нами в важку хвилину.З повагою.
Відповісти
Ну так це ж нормальний відпочинок на Турбазі - що ж ви хотіли? Автобус дорогий з кондиціонером працює на маршруті, а вам дали те, що було - водію теж треба сім'ю годувати, і взяти кілька пасажирів на пусті місця не проблема. А те що водії нетактовні - так це не новина - дипломати на таких роботах не часто зустрічаються. 500 грн за 2-3 місний номер на Світязі - актуальна ціна. Дешевші номери без зручностей.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вибухнуло авто
30 червень, 2015, 17:37
Дружина загиблого капітана описала враження від відпочинку в пансіонаті
30 червень, 2015, 17:15