Маленька дівчинка заблукала у волинському лісі

Маленька дівчинка заблукала у волинському лісі
На пошуки дитини задіяли весь особовий склад маневицького райвідділу міліції, кінологів, лісівників, рятувальників, представників пенітенціарної служби і жителів села Нова Руда.

Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України у Волинській області.

До чергової частини Маневицького РВ УМВС України у Волинській області звернулася 26-річна жителька Львова. Жінка повідомила: близько 17:00 в лісовому масиві між селами Нова Руда та Лишнівка зникла її донька Софійка, 2013 р. н.

"На місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група, – повідомив начальник маневицького райвідділу міліції Ігор Ісаков. – Правоохоронці встановили: мама разом із донькою зі Львова приїхала до родичів на гостину. Близько 10:00 вони пішли у ліс по чорниці. Близько 16:40 Софійка гралася на ґрунтовій дорозі, а згодом жінка побачила, що дитини немає. На пошуки дівчинки були задіяні усі небайдужі жителі села Нова Руда, весь особовий склад райвідділу міліції, кінологічна служба УМВС України у Волинській області, працівники лісового господарства, пенітенціарної служби та рятувальники".

Після чотирьох годин безперервних пошуків Софійку близько 21:30 знайшли у кущах приблизно за два кілометри від місця, де її бачили востаннє.

"Добре, що знайшли дитинку до настання ночі. Дякуємо за допомогу усім, хто долучився до її пошуків. На щастя, жодних ушкоджень на тілі дівчинки не виявили. Правда, вона дуже злякалася. Тепер Софійка перебуває з мамою, яку ні на мить не відпускає від себе", – повідомив Ігор Ісаков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Маленька дівчинка заблукала у волинському лісі
01 липень, 2015, 12:43