Підвода в’їхала в електроопору: волинянка померла на місці. ФОТО

Підвода в’їхала в електроопору: волинянка померла на місці. ФОТО
Водій-правопорушник спровокував зіткнення підводи з електроопорою. У результаті 61-річна пенсіонерка отримала смертельну травму.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Подія трапилася у Ковельському районі. Близько 16-ї години у міськвідділ міліції надійшло повідомлення: у селі Облапи місцева жителька підводою в’їхала в електроопору.

– При виїзді на місце події правоохоронці з’ясували: спровокував трагедію 29-річний житель Ковеля, водій автомобіля «Фіат Браво», – розповів начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

– Молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснював різкі маневри на вулиці села, виїжджав на зустрічну смугу та подавав при цьому звукові сигнали. У результаті кінь, запряжений у підводу, сполошився і різко поніс її, від чого віз зруйнувався і з нього, вдарившись головою об опору лінії електропередач, випала жінка-їздовий. Від отриманих травм пенсіонерка загинула.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Проводиться слідство, в ході якого правоохоронці детально будуть досліджувати всі обставини вчинення правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до п"яти років,а до сто п"ятдесяти повинно бути,тоді багато придурків все-таки задумалися б.
Відповісти
Тихий ужас.
Відповісти
Останні новини
Підвода в’їхала в електроопору: волинянка померла на місці. ФОТО
03 липень, 2015, 11:05