Аби допомогти бійцям «Донбасу», волиняни зібрали понад 8 тонн продуктів. ФОТО.ВІДЕО

Аби допомогти бійцям «Донбасу», волиняни зібрали понад  8 тонн продуктів. ФОТО.ВІДЕО
Понад 8 тонн продуктів першої необхідності зібрали на Волині. Крупи, картопля, макарони і домашні консервації — потраплять на передову завдяки злагодженим та чітким діям місцевих волонтерів та громадян. Про це повідомляє Слово Волині.

Із проханням допомогти з провізією солдатам, звернулися бійці батальйону спецпризначення Нацгвардії “Донбас”, який нині боронить українські рубежі у Широкиному. До речі, в батальйоні воює чимало наших краян-добровольців, тож сумнівів, що земляки відгукнуться, — не було. Луцьк, Ківерці, Ковель, Камінь-Каширський долучилися до процесу збору найнеобхіднішого і вже за добу вантажівка, що примчала з АТО, була під зав'язку заповнена продуктами.

Цікаво, що охочих долучитися до благої справи було настільки багато, що медикаменти, сухпайки, дитячі малюнки і цілющі трав'яні чаї “посланцям зі сходу” довантажували навіть у процесі пересування транспорту областю.

“Іспанець” та “Удав” такі псевдо мають хлопці, що завітали на Волинь. Перший — харків'янин і в зоні антитерористичної операції ось уже рік, другий — родом з Хмельниччини, під кулями понад чотири місяці. Такий вибір зробили, кажуть, за покликом серця — бо патріоти, свідомі і не могли дивитися на те, як за цілісність України на вівтар перемоги кладуть свої життя зовсім молоді люди.

Приклад — 27-річний побратим Іван Сотник з Камінь-Каширського району. В “Донбасі” він встиг провоювати майже рік і загинув від снайперської кулі. Власне, віддати йому шану, покласти на могилу Івана квіти, поспілкуватися із рідними хлопця — було першочерговим завданням наших героїв. Місію виконали, тож попереду знову дорога на фронт....



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В какой стране мира минимальная заработная плата равняется 42 долларам в месяц? В какой стране мира стоимость жилищно-коммунальных услуг в несколько раз превышает размер минимальной заработной платы? Как нынешнему правительству Украины удалось всего за полтора года обвалить экономику и «опустить Украину ниже уровня Бангладеш, Чада и других самых беднейших государств мира». Наверное, именно о такой евроинтеграции мечтали прыгуны на Майдане, внимая обещаниям "Тритушок"- Яценюка, Тягнибока, Клычка.
Відповісти
Останні новини
Аби допомогти бійцям «Донбасу», волиняни зібрали понад 8 тонн продуктів. ФОТО.ВІДЕО
08 липень, 2015, 17:28