На Волині локалізують лісові пожежі

На Волині локалізують лісові пожежі
На українсько-білоруському кордоні тривають заходи протипожежної безпеки. Про це повідомляє інформаційний відділ Держприкордонслужби України.

У зв`язку з аномальними явищами спеки та для запобігання ймовірного загоряння і виникнення пожеж на окремих ділянках українсько-білоруського кордону, з боку української та білоруської сторони тривають заходи протипожежної безпеки.

Так, у середу, 8 липня, за рішенням начальника Луцького загону, з метою локалізації пожежі, яка виникла за 100 метрів від кордону на напрямку «Глушковичі (РБ) – Будки Кам’янські (Укр.)», здійснено пропуск на територію України поза пунктом пропуску 6-ти пожежних автомобілів та 33 осіб пожежної служби Білорусі, які допомагали українським пожежникам приборкати стихію.

Крім того на ділянці відділу «Лучанки» Житомирського загону з метою локалізації пожежі на території Білорусі, яка виникла за кілометр від кордону на напрямку «Далєти (Укр.) – Запісочне (РБ)», здійснено пропуск поза пунктом пропуску 8-ми одиниць техніки та 80 представників ДСНС України білоруськими прикордонниками. Разом білоруські та українські пожежники гасили пожежу, що зайнялася на 15 гектарів лісу на території Білорусі.

Для подальшого запобігання та локалізації пожеж наразі тривають патрулювання з обох сторін кордону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині локалізують лісові пожежі
09 липень, 2015, 18:00
Patio di Fiori - один рік* ФОТО
09 липень, 2015, 17:30