У Луцьку можуть запустити новий автобусний маршрут

У Луцьку можуть запустити новий автобусний маршрут
На основі численних звернень лучан, які мешкають по вулиці Огієнка та Клима Савури, до луцького міського голови з проханням організувати рух громадського транспорту цими вулицями у місті може запрацювати автобусний маршрут №33.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради 22 липня.

У проекті рішення пропонується внести доповнення до мережі автобусних маршрутів загального користування в місті Луцьку, відкривши новий автобусний маршрут №33 «Центральний ринок – вул. Єршова», який проходитиме:

-В прямому напрямку від Центрального ринку вулицями та проспектами: Глушець, Паркова, Винниченка, Перемоги, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецькій, Рівненській, Відродження, Молоді, Соборності, Єршова;

-В зворотному напрямку вулицями та проспектами: Єршова, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненській, Задворецькій, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельській, Глушець.

Окрім цього до нового маршруту планується залучити 4 автобуси, пасажиромісткістю не менше 32, і встановити звичайний рух автобусів з інтервалом в години «пік» 16 хвилин.

Для визначення перевізника, який обслуговуватиме цей маршрут, буде проведено конкурс. Прийом документів проводитиметься з 30 липня до 13 серпня 2015 року. Сам конкурс відбудеться 31 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема що дерибанити? Маршрутка там потрібна, але будуть пробки і аварії -100%, якщо не приведуть розмітку в порядок
Відповісти
цей рух потрібний.але хай відмінять 2-х сторонній рух по вул огієнка тоді аварій не буде
Відповісти
100% дорога по вул.Огієнка (ділянка від кільця до Клима Савури) дуже вузька, іноді важко розминутись. Раніше доречі вона була односторонньою. А маршрут потрібний.
Відповісти
запускайте, будет все хорошо
Відповісти
хай краще зроблять клима савури двостороньою до перемоги.ато кожен день мушу обїзджати через 8 березня.
Відповісти
Ні слуху, ні духу про долю звернення жителів вул. І.Франка з проханням пустити маршрутку хоча б в одному напрямку. Хмара маршруток іде по вул. Яровиця з зал. вокзалу, а хоча б одна звертала б на Франка та виїжджала, як раніше, на Набережну, зупиняючись біля колишнього хлібзаводу та Волиньгазу...
Відповісти
не який 2- х стороній рух по вул клима савури до перемоги не потрібний ви мешканців спитайте .що там робиться при одностороньому русі.
Відповісти
Треба зрізати гак через Молоді, Соборності: там і так щохвилини проїжджає якась маршрутка і 2 тролейбуси. А пустити мимо дитячої обл. лікарні і далі на Єршова!
Відповісти
Цікаво, і чим закінчився конкурс на цей маршрут, який пройшов 31 серпня? Вже 11 вересня а інформації про цей маршрут так ні де і не має. Якщо не було бажаючих на цей маршрут, можливо треба змінити кінцеві зупинки даного маршруту або і весь маршрут? Як альтернативу можна було запропонувати такий маршрут руху №33: Вишків - Героїв УПА - Стрілецька - Перемоги - Огієнка - Клима Савури - Задворецька - В'ячеслава Чорновола - Ветеранів - Відродження - Єршова - Карбишева - Конякіна - Гордіюк - Ківерцівська - Героїв УПА - Вишків.
Відповісти