Лучани презентуватимуть власне місто у Житомирі

Лучани презентуватимуть власне місто у Житомирі
Громадські активісти з Луцька їдуть до Житомира представляти своє місто та говорити про перетворення міського простору. Там у рамках фестивалю вуличного мистецтва ТБДЩ! 28-29 серпня відбудеться «Університет міста».

«Університет міста» - це майданчик для обговорення, дискусій та представлення вже втілених ідей щодо міського простору. Ідея була представлена у Луцьку під час фестивалю Art Territory: місто творців. Також «Університет міста» відбувся повноцінно під час арт-хакатону 17 та 18 липня. Саме тоді учасники з Житомира взяли участь у події та запросили ініціаторів до організації заходу такого ж формату у Житомирі.

Довідка

«Університет міста» – це відкрита платформа для діалогу та взаємодії всіх, хто шукає найкращі ідеї для міського простору і хоче втілювати їх у життя. Захід об’єднує активістів, які мають ідеї для позитивних змін міського простору, та готові втілювати їх у життя.

Цей захід відбудеться 28 та 29 серпня в центрі міста на вулиці Лятошинського біля графіті ТБДЩ!

Що це?
Лекції та дискусії про культурний міський ландшафт, ІТ-технології у міському просторі. Обмін досвідом між Луцьком та Житомиром.

Для кого:
Громадські активісти, влада, соціально відповідальний бізнес, ІТ-спеціалісти, фахівці-експерти та прості лучани.
А також: гіки, професіонали та ентузіасти мистецтва, технологій, інженерії, ІТ, урбанізму, архітектури, психології, соціології, щоб у середовищі різних досвідів та вмінь попрацювати над прототипуванням спільних проектів.

Що відбуватиметься?
Лекції та дискусії про виклики культурного міського ландшафту.

Що таке міський простір?
Це все, що ми бачимо, чуємо чи торкаємося, коли виходимо на вулицю. Лавочки та бруківка, насадження та зупинки, стріт-арт на стінах та реклама на будівлях, міський транспорт, велопарковки та доріжки тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.