Скільки земель на Волині зарезервовано для учасників АТО

Скільки земель на Волині зарезервовано для учасників АТО
На Волині, Головним управлінням Держгеокадастру та органами місцевого самоврядування краю зарезервовано 3037,2 га земель для учасників АТО та членів їх родин.

Загалом це 506 ділянок різного призначення, прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Зокрема, для індивідуального житлового будівництва до резерву внесено 326 наділів площею 1418,7 га, для садівництва – 25 (237,4 га), для індивідуального дачного будівництва – 4 (9,7 га), для ведення особистого селянського господарства 151 (1371,4 га).

«Наразі, як до Головного управління, так і до органів місцевого самоврядування надійшло 4038 заяв від наших воїнів. Надано 2639 дозволів на розробку землевпорядної документації на загальну площу 1011,3 га», - каже перший заступник керівника земельного відомства області Світлана Богута. «У власність надано 1173 земельні ділянки площею 627,2 га», - продовжує вона.

За структурою, найбільше наділів, а саме 527, учасники АТО отримали для індивідуального житлового будівництва, 351 – для ведення особистого селянського господарства та 295 – для ведення садівництва.

Довідково: з переліком земельних ділянок, які зарезервовані для учасників АТО Волині можна ознайомитися на сайті Головного управління Держгеокадастру в області у рубриці «Громадянам України - інформування»:

http://www.zem.voladm.gov.ua/gromadyanam-ukrayiny/informuvannya/item/1143-informaciya-pr-zarezervovani-zemel-ni-dilyanky-dlya-peredachi-u-vlasnist-uchasnykam-ato.html

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, земля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скільки земель на Волині зарезервовано для учасників АТО
04 вересень, 2015, 10:36