Нове табло на «Авангарді» – як телевізор. ФОТО

Нове табло на «Авангарді» – як телевізор. ФОТО
Напередодні початку чемпіонату на стадіоні «Авангард» закінчується монтаж нового світлодіодного табло, а також тут посилили заходи безпеки.

Про це повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Керівник департаменту електроніки компанії «Фаворит-Спорт», яка здійснює монтаж табло, Сергій Качало розповів, що нове табло «Авангарду» працюватиме у режимі телевізора, тобто окрім того, що здатне виводити рахунок та час, є можливість трансляції відеороликів, заставок, фотоінформації.

«Його розміри 6х4 м, фізична роздільна здатність 240х160, віртуальна – 480х320, інформація на табло редагуватиметься за допомогою комп’ютера», – розповів Сергій Качало.

Окрім великого табло, у проекті є й блок додаткового, меншого екрана. На ньому можливий показ часу, а також рахунку матчу.

Традиційний, «круглий», годинник, який є в старому варіанті, згодом демонтується.

Задля вимог безпеки на «Авангарді» встановлені й стаціонарні турнікети на секторах, де зазвичай розміщуються вболівальники із гостьових команд, а також вболівальники «Волині» із 17-го сектору.

Крім того, нагадаємо, розпочалася заміна сидінь. У секторах 8, 9, 10 та 17 наразі встановлено 1000 нових крісел. Поступово кількість нових сидінь збільшуватиметься і заміною буде охоплено усю арену.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нове табло на «Авангарді» – як телевізор. ФОТО
11 липень, 2012, 13:50