Місця неземної краси, які справді існують на Землі. ФОТО

Місця неземної краси, які справді існують на Землі. ФОТО
У це важко повірити, але ці місця справді існують на нашій планеті. Це не чиясь витончена фантазія, ну, хіба що природи.

Напевно, щоб повірити, що ця краса справді є десь на іншому кінці планети, варто один раз побачити її своїми очима, - повідомляє Моя планета.

Гарячі джерела Блакитна Лагура в Ісландії — створені руками людини водойми, однак нагріваються вони природним шляхом за допомогою вулканічної активності на острові. Джерела особливо красиві взимку, коли вода все одно тепла.

Крижані каньйони в Гренландії були вирізані розтопленої водою, а їх глибина становить 45 м.

Болс-Пірамід — найвища скеля в морі. Це залишок щитового вулкана, що утворився близько 7 мільйонів років тому. Висота скелі — 562 метра, вона знаходиться на південному сході острова Лорд-Хау в Тихому океані.

Національний парк Плітвіцькі озера — найстаріший національний парк в південно-східній Європі і найбільший в Хорватії. У парку повно чудових зелених пейзажів, прекрасних лагун і дивовижних водоспадів.

Тунель Вистерия знаходиться в садах Кавачі Фудзі в Кітакюсю, Японія. Квітучі дерева нависають над вами, а сам сад буквально іскриться різними кольорами.

Чінкве-Терре — частина узбережжя в регіоні Лігурія в Італії. Тераси, побудовані на зазубреному ландшафті, є популярною місцевою визначною пам’яткою.

Великий бар’єрний риф — найбільший кораловий риф у світі. Він знаходиться в Кораловому морі, біля узбережжя Квінсленда, Австралія. Він настільки великий, що його видно з космосу. Це дуже популярне місце серед дайверів та інших туристів.

Готель «Чарівна гора» повністю виправдовує свою назву. Це готель у формі гори, з вершини якої стікає вода. Він знаходиться в приватному заповіднику в регіоні Чилі Лос-Ріос.

Кривий ліс знаходиться відразу за містом Новіші, Царново, Західна Померанія, Польща. В лісі ростуть близько 400 хвойних дерев з вигнутими стовбурами. Їх посадили десь в 1939 році, але хто і навіщо зробив їх такими — невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Місця неземної краси, які справді існують на Землі. ФОТО
10 вересень, 2015, 23:14