На Рівненщині пропонують вигідно придбати землю для бізнесу*

На Рівненщині  пропонують вигідно придбати землю для бізнесу*
На околиці Рівного поблизу житлового мікрорайону "Льонокомбінат" продають 1,82 га за вигідною ціною.

Ділянка розташована у вдалому для комерції місці. Межує з житловим масивом, поряд знаходяться кінцеві зупинки щонайменше 6 міських тролейбусних та автобусних маршрутів.

Розмір земельної ділянки орієнтовно становить 105 на 175 метрів. Цільове призначення: для будівництва торгово-офісного центру комплексного обслуговування населення.

На думку екпертів з нерухомості, ще однією привабливою пропозицією для інвестицій є земельні ділянки вздовж міжнародної траси Київ-Чоп. Нині таку нерухомість також можна вигідно придбати.

Наприклад, на 432 км траси біля с. Опарипси Бугаївської сільської ради Радивилівського району Рівненської області продають земельні ділянки для будівництва будівель та об'єктів автодорожного сервісу.

Вони розміщені одна навпроти одної поряд з лісом. Мають окремі під'їздні шляхи з автотраси. Знаходяться на півдорозі між Львовом і Рівним - 100 км. Площа ділянок: 2,4 га та 0,6 га.

І ще одна вигідна пропозиція на ринку нерухомості Рівненщини. В обласному центрі на вул. Біла, 16 продають виробниче приміщення загальною площею 117,8 кв.м. Це - окрема будівля.

Вона знаходиться на території підприємства ВАТ "Рівненський завод високовольтної апаратури". Виробниче приміщення обладнано автономним опаленням, водопостачанням і водовідведенням. Будівлю продають разом із землею - майже 0,06 га.

З приводу купівлі телефонуйте за номером: +38 098 6969 840

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.