Луцьк хочуть очистити від незаконних гаражів

Луцьк хочуть очистити від незаконних гаражів
Луцькі муніципали продовжують демонтаж незаконних споруд на території міста.

Про це розповіла директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська під час оперативної наради у стінах Луцької міської ради.

Юлія Сиротинська доповіла питання «Про виконання рішень виконавчого комітету щодо демонтажів на території міста та роботу муніципальної поліції з липня 2015 року».

За словами директора департаменту, в зазначений період було демонтовано ряд незаконних споруд, зокрема: три гаражі та торговий кіоск на вулиці Бенделіані, 1; 14 незаконно розміщених об'єктів на проспекті Соборності, 3; десять гаражів, що були розміщені в охоронній зоні теплових мереж на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів, 4 та інше.

«Департамент нині веде роботу по підготовці рішення щодо очищення прибудинкових територій від незаконно встановлених споруд по всій території Луцька», - сказала вона.

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко похвалив роботу луцьких муніципалів та порадив їм працювати, щоб робота по демонтажу незаконних гаражів була системною.

«А то встановлять собі «металеві опудала», а вони людям та дітям заважають», - сказав він.

А ось перший заступник міського голови Тарас Яковлев відзначив, що у лучан, які раніше встановили незаконні конструкції, з’являється свідомість.

«В місті з’явилась тенденція, люди, які це повстановлювали і знають, що їх з часом будуть демонтувати, телефонують і просять дати їм час, щоб вони самі все прибрали», - повідомив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Куди звертатися, щоб і нас в дворі позабирали ці опудала металеві???
Відповісти
Повністю підтримую!
Куди написати?
Відповісти
Біля Гулака-Артемовського 13а , стоять три ржавих гаража ... ніразу не бачив що б хтось навіть користувався ними - вони там лишні - ЗАБИРАЙТЕ)
Відповісти
Молоді 15. Забирайте.
Час давали, не забирають свої гаражі. Це лише гарна відмовка для міськради.
І взагалі, це вже було: влада піднімає хвилю "забираємо", а під час ремонту дорожного покриття обережненько так переставляє ці металеві конструкції.
Відповісти
Просто людська жаба. Заздрість і все . Заздрість -це гріх. Ви що на руках ті гаражі в себе тримаєте. Ось це реформи! Все для людей. Є люди, які за станом здоров'я та з інших причин ті гаражі потрібні. Особисто мені байдуже щодо тих пару гаражів
Відповісти
Цілком підтримую. І мені гаражі зовсім не заважають... А буває заходиш у двір, а там машин, що нема де пройти і дітям між ними ходити небезпечно. Це набагато гірше, ніж тих пару гаражів. В нас що стоянки біля будинків нормальні є, що такі проблеми з тих поодиноків гаражів роблять
Відповісти
Ага, причому мають наглість перекривати машинами доступ до гаражу, хоча на ньому великими буквами написано - "НЕ ПАРКУВАТИСЬ!11".

І якби діти не мали б можливості ховатися на дахах гаражів, то половину вчителів шкіл довелося б звільнити за відсутності учнів. Подумайте про бюджетників!
Відповісти
Ага. Бачив випадки коли на місці одного знесеного гаража паркується 2-3 машини, так що не проїхати, і нормально не пройти...
А щодо дітей,то пригати по гаражах-це вже не актуально "забавки з прошлого". Хоча все залежить від виховання, відношення до чужого майна (такі й по машинах пригатимуть, і хованки між ними гратимуть)
Мені байдуже зносять їх чи не зносять, і хто на цьому наповнює свої кишені
Відповісти
Гаражі демонтують тільки в Луцьку!В Рівному ніхто не демонтуе,тому що там немае Палиці!
Відповісти