У Володимирі-Волинському відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям в АТО. ФОТО

У Володимирі-Волинському відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям в АТО. ФОТО
У вівторок, 13-го жовтня, відбулося відкриття меморіальних дошок Дмитру Колєснікову та Віктору Хмелецькому в НВК№3″ школа-ліцей”. Саме випусниками цієї школи були загиблі в зоні АТО Герої.

На урочистій лінійці, присвячений пам’яті загиблих, були присутні міські очільники, військові побратими та батьки хлопців, - інформує БУГ.

Зокрема, на відкриття меморіальних дошок прийшли міський голова Петро Саганюк, військові побратими та командири Микола Гінайло, Юрій Хомич та доброволець, боєць 5-го батальону “Правий сектор” із позивним “Апостол”.

“Наше місто, Володимир-Волинський, гордиться та пам’ятає наших Героїв. Тепер, коли учні йтимуть до школи і бачитимуть ці меморіальні дошки, вони згадуватимуть, що в цих стінах навчалися Дмитро та Віктор, котрі при вимозі часу пішли захищати Україну і віддали найцінніше за її свободу – своє життя.” – сказав міський голова Петро Саганюк.

Нагадаємо також, що Дмитро Колєсніков, боєць 5-го батальону ДУК “Правий сектор” з позивним “Правий” народився 12-го січня 1995-го року у місті Володимир-Волинський. Був студентом 3-го курсу спеціальності “Правознавство” Університету сучасних знань. Загинув 22-го лютого 2015-го року в зоні проведення АТО поблизу села Піски. Похоронений на Федорівському кладовищі у місті Володимирі-Волинському.

Віктор Хмелецький – майор Збройних сил України. Начальник відділення зв'язку штабу 51-ї механізованої бригади. Загинув під час мінометного обстрілу 28-го липня 2014-го року, під час штурму Савур-Могили біля села Саурівка, Шахтарського району, Донецької області. 21-го жовтня 2014-го року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він того не памятає!!!
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям в АТО. ФОТО
13 жовтень, 2015, 17:30