Звернення Миколи Романюка до лучан!*

Звернення Миколи Романюка до лучан!*
Шановні лучани!

Минуло п'ять років з того часу, як ви довірили мені бути міським головою. Дякую усім, хто віддав за мене свої голоси. Дякую лучанам, які допомагали мені у вирішенні тих чи інших проблем соціально-економічного розвитку міста, підказували, критикували, вносили ідеї, які ми потім разом реалізовували.

25 жовтня — вибори до місцевих рад. Я вирішив знову йти на посаду міського голови. Свої конкретні справи запланував втілити у два найближчі роки, адже наступні вибори, відповідно до перехідних положень Конституції України, мають відбутися наприкінці 2017 року.

Ми будуємо європейську державу. Прагнемо, щоб рівень життя українців та лучан був європейським. Безперечно, для цього потрібні кошти, необхідно, щоб працювала економіка, наповнювався бюджет. Усе це стане можливим, коли в державі відбудуться децентралізаційні процеси, які дадуть значно ширші можливості для місцевих бюджетів. І плюс — залучення європейських коштів. На сьогоднішній день є напрацювання щодо залучення в економіку міста 500 млн грн.

Звичайно, заплановане самому реалізувати дуже важко, тому я прийняв рішення йти разом з командою “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”, і прошу лучан підтримати цю команду професіоналів. Команду, до якої увійшли представники різних політичних партій: “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”, УДАРу, “Народного фронту”, громадських організацій “Самооборони”, “Автомайдану”, люди, які мають вчені звання, які стояли на Майдані, побували на війні на Сході, на передовій, волонтери.

Я сподіваюсь, що лучани підтримають цю команду кандидатів до Луцької міської ради.

Усі ми бажаємо, щоб жилося краще та комфортніше у нашому місті. Впевнений, що разом з вами зробимо все для цього.

Нехай нам допоможе Бог!!!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Микола Ярославович гідний кандидат. голосуватиму за Романюка
Відповісти
Треба голосувати за Романюка!
Відповісти
підтримую Романюка!
Відповісти