Волинян запрошують на кастинг музичного талант-шоу

Волинян запрошують на кастинг музичного талант-шоу
Уже п’ятий рік поспіль ВОГО «Ми+» проводить творчий вокальний конкурс WMA, у якому можуть взяти участь усі охочі.

Це музичне талант-шоу, основною метою якого є пошук і розвиток пісенного таланту підлітків Волині. Всі конкурсанти обираються на кастингу шляхом публічних прослуховувань компетентними у вокальній, акторській, режисерській сферах суддями. Наступний етап – це щотижневі виступи, що супроводжуються хореографічними та акторськими постановками. Фінал відбувається, коли залишається три учасника, яким за результатами виступу присуджуються перше, друге та третє місця з відповідними призами.

Кожному учаснику допомагає в організації постановок, підборі та репетиціях пісень індивідуальний PR-менеджер.

Конкурс дає змогу учасникам отримати хороший досвід у підготовці до виступів (кожен має лише тиждень, щоб підготувати свій виступ, а це не лише заспівати пісню, а й обдумати постановку); дисциплінує (цей конкурс орієнтовно триває 2,5 місяця, тому саме цей період повинен дисциплінувати та дати витримку); розвиває (різноманітні конкурси, змагання завжди розвивають, а для творчої людини це і є одним із необхідних аспектів).

Цьогоріч конкурс стартує 31 жовтня. Кастинг розпочнеться о 13:00 у Волинському державному училищі культури і мистецтв імені І. В. Стравінського, за адресою вул. Шевченка, 50. Учасники мають змогу зареєструватись в онлайн режимі або ж безпосередньо в день кастингу.

Десятьох конкурсантів, які змагатимуться далі, обиратимуть: переможниця та лауреат численних пісенних конкурсів та фестивалів Галина Конах, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик, переможець в номінації «найкращий вокаліст» міжнародного конкурсу «X-star», лідер музичного гурту One Light Inside Валентин Мушинський, громадський діяч, режисер за освітою Сергій Семенюк та переможниця й лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки Катерина Семнюк.

Реєстрація та участь у проекті є безкоштовною. Детальніше про конкурс можна дізнатися в офіційній групі в соціальній мережі ВКонтакті за посиланням https://vk.com/wepluse_music_awards.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.