У Луцьку розповіли про роботу центру допомоги демобілізованим учасникам АТО

У Луцьку розповіли про роботу центру допомоги демобілізованим учасникам АТО
28 жовтня голова Волинської ОДА зібрав всіх координаторів центру, щоб познайомити їх між собою і окреслити основні завдання.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик повідомив, що приміщення для обласного центру допомоги демобілізованим учасникам АТО вже надали, однак наразі стоїть питання матеріально-технічного забезпечення.

Також губернатор познайомив очільника центру Олексія Кушнєра з координаторами та співкоординаторами, які допомагатимуть у різних питаннях функціонування цього центру.

«Завдання нашого координаційного центру - знайти зв'язок з кожним бійцем. Люди повертаються з АТО, в них є проблеми, але вони вважають, що самі справляться з цим. Також ми допомагатимемо сім’ям учасників АТО і сім’ям загиблих в АТО. Також заздалегідь необхідна допомога й тим, хто ще несе службу, адже вони також через певний час повернуться додому»,- мовив Олесій Кушнєр.

Володимир Гунчик додав, що влада має створити умови для роботи центру, задля цього варто при формуванні бюджету в рамках обласних програм та програм з військово-патріотичного виховання закласти відповідні обсяги фінансування, які будуть пов’язані з роботою центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розповіли про роботу центру допомоги демобілізованим учасникам АТО
28 жовтень, 2015, 16:40