Нардеп від Волині прокоментував ситуацію з Корбаном

Нардеп від Волині прокоментував ситуацію з Корбаном
Народний депутат України Ігор Гузь переконаний, що якщо продовжать затримання одіозних "регіоналів", тоді можна буде вважати це боротьбою з олігархами.

Про це він повідомив у коментарі для ВолиньPost.

"Якщо наступними кроками буде затримання одіозних регіоналів, які причетні до вбивств на Майдані, вивезенні грошей та іншого, то тоді можна буде вважати, що це боротьба з олігархами, але якщо затримання зупиниться лише на Корбану, то тоді це можна вважати певними політичними репресіями.

Я не є прокурором, однак Корбан по багатьох статтях має претензії. Чому це затримання відбулося в період, коли в Дніпропетровську оголошено другий тур виборів – це вже питання інше. Ще раз повторюся, якщо затримувати почнуть й екс-регіоналів, причетних до злочинів на Майдані й іншому, то повірю, що це боротьба не конкретно з групою «Приват» Коломойського, а з олігархами, а якщо ні, то можна вважати, що це певні політичні репресії", - зазначив Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, гузьок обізвався...
Відповісти
Такий був говіркий, а як пішов у ВР, то пропав, як собака в базарний день. І ідей не висуває, і нервів нікому не псує, і не ходить по вулицях Луцька з гаслом "Міліція з народом!". Часу немає. Положення міняє людей.
Відповісти
не чіпайте мого олігарха він мені платить
Відповісти